Salling Group

Mad ud af huset slår igen rekord i Bilka og føtex

Del

Stadig flere danskere bestiller julemaden udefra. Og selvom 2018 slog alle rekorder for bestillinger i føtex’ og Bilkas Mad Ud Af Huset i juledagene, så bliver 2019 endnu et rekordår.

De fleste familier har sikkert oplevet, at juleaften ikke altid bliver helt, som man kunne ønske sig. Børnene er utålmodige, mens mor og far har travlt i køkkenet for at sikre, at julemiddagen bliver præcis, som mormor lavede den. Og mens kampen for at få maden klar bliver mere intens, daler julestemningen i det lille hjem.

Flere og flere danskere begynder dog at prioritere anderledes. Julemiddagen skal stadig være af samme høje kvalitet, men mange vil hellere bruge juleaftensdag med familien end på at skralde kartofler og snitte rødkål. De to ting kan kombineres med Bilkas og føtex’ Mad ud af Huset, der igen i år står klar med måltidet til jule- aften eller frokosten, og i år har endnu flere end før valgt netop denne løsning. 

– Vi har rigtig travlt ude i vores køkkener, og frem mod 23. december vil der blive arbejdet i døgndrift, så vi kan imødekomme de mange bestillinger. I løbet af den seneste uge har vi solgt knap 28.000 kurverter, der dækker over både julefrokoster og juleaftensmenuer på tværs af Bilka og føtex. Det giver naturligvis masser af røg i køkkenet, men vi gør det med glæde, for vi ved, at vores arbejde kan give familier tid og ro med hinanden 24. december, siger Jan Larsen, salgsdirektør i føtex.

Det er andet år, at Bilka laver juleaftensmenuer, hvor man kan få både flæskesteg, moderne og klassisk and. 

– Interessen for at bestille mad ud af huset til selve juleaften oplever vi som stadig stigende. Det er en udvikling, der falder i tråd med den generelle tendens, vi ser til dagligt, hvor flere og flere gerne vælger den nemme, lækre løsning og køber mad ud af huset fra vores delikatesseafdelinger, uddyber Jan Larsen.

Er klar til nytåret

Det er dog ikke kun til jul, at stadig flere danskere vælger at bestille mad. Igen i år tilbyder føtex og Bilka en 4-retters nytårsmenu, hvor de to kæder forventer at nå et rekordhøjt antal bestillinger. Her begynder bestillingerne typisk at tikke ind efter jul.

– Sidste år fordoblede vi antallet af solgte nytårsmenuer i Bilka, mens vi tredoblede i føtex. Vi tror og håber på, at vi kan gøre det bedre end sidste år, så endnu flere køber sin nytårsmenu hos os. Derfor opfordrer vi også til, at kunderne bestiller i så god tid som muligt, så vi forhåbentligt kan komme helt udenom at melde udsolgt, siger salgschef i Bilka, Jacob Fejerskov.

Det er stadig muligt at bestille nytårsmenuerne hos Bilka og føtex: 

https://www.foetexudafhuset.dk/product/Nyt%C3%A5rsmenu/

https://www.bilkamadudafhuset.dk/product/Nyt%C3%A5rsmenu/

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Netto opfører unik og bæredygtig dagligvarebutik29.6.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Snart vil en helt ny Netto-butik smelte sammen med det naturskønne område ved Bygholm Bakker i Horsens. Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med en imponerende facade er der tale om et nytænkende, bæredygtigt byggeri med respekt for både natur, miljø og lokalsamfund. Butikken er den første af sin slags i Danmark, og Netto håber, at fremtidens butikker kan få samme form.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum