Ishøj Kommune

Lyt dig helt til Grønland med Rasmus Lyberth

Del

Fredag den 2. februar klokken 20 kan du i Ishøj Kultur Café opleve grønlandske Rasmus Lyberth, der med sin fængslende stemme tager dig med på en rejse, hvor du både får fornemmelsen af Grønlands natur, befolkning og udvikling

Rasmus Lyberth. Foto: Titken Jakobsen.
Rasmus Lyberth. Foto: Titken Jakobsen.

Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Rasmus Lyberth besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus Lyberth om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum. Rasmus Lyberth har optrådt i hele verdenen, er en kunstner med stort K og er altid en uforglemmelig oplevelse.

Anerkendt både herhjemme og internationalt

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970'erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde.

Herhjemme kender vi ham bedst fra sine særdeles populære julekoncerter, der hvert år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum. Men også BBC havde i juli 2011 inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i sin årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i The Royal Albert Hall. Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden og samtidig en begivenhed, som BBC transmitterer direkte. Den blev sendt på DR 2 året efter.

Billetkøb

Køb din billet på billetlugen.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 175 kr. i forsalg (150 kr. for medlemmer af Kulturcaféens Venner).

Kontakter

Billeder

Rasmus Lyberth. Foto: Titken Jakobsen.
Rasmus Lyberth. Foto: Titken Jakobsen.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum