DI Roskilde Køge Bugt

Lyset skinner i coronamørket for Ingemann Components

Del

Takket være en imponerende vækst og modige investeringer i ny teknologi hører Ingemann Components i dag til blandt Nordeuropas førende producenter af specialiserede løsninger inden for optisk belysning. Derfor vinder Ingemann Components DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris 2020.

Ingemann Components A/S i Bjæverskov ved Køge producerer specialiserede løsninger til belysningsindustrien i hele Nordeuropa. Ingemann Components har de senere år specialiseret virksomheden. De har investeret i ny avanceret teknologi og ansat højtuddannet personale inden for optiske løsninger til belysning. Det har resulteret i årlige vækstrater på mellem 12 og 18 procent.

Ingemann Components arbejder i dag målrettet på at udvikle nye optiske løsninger i tæt samspil med kunderne. Virksomheden har blandt andet udviklet et nyt lyslaboratorium, der skal validere tekniske løsninger og imødekomme nye behov i markedet. Det skubber grænserne for, hvad der er teknisk muligt inden for optik til belysning.

- Ingemann Components har taget et vigtigt strategisk valg om, at virksomhedens lønsomhed skal findes gennem investeringer i specialisering og know-how. Det er et godt eksempel på, at en virksomhed fra vores lokalområde kan imødekomme kundernes behov via en dyb teknisk viden og forståelse for de nye tendenser i markedet, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt Carsten K. Jensen.

Da coronakrisen ramte Danmark i marts, formåede Ingemann Components hurtigt at samle alle relevante medarbejderressourcer og omlægge den ledige kapacitet for at producere ansigtsvisirer i plast til brug for sundhedssektoren. I dag leverer virksomheden stadig ansigtsvisirer, sideløbende med den daglige forretning, som beskytter borgere og medarbejdere i sundhedssektoren mod covid-19.

- Ingemann Components’ indsats under coronakrisen er et godt eksempel på, hvad man kan udrette, når administration, udvikling og produktion går hånd i hånd. Så opstår der nye innovative idéer, som kan løse aktuelle udfordringer, siger Carsten K. Jensen.

Ingemann Components har under coronakrisen holdt sin omsætning og har foretaget investeringer i bæredygtighed, marketing og online tilstedeværelse for at være rustet til en post-corona agenda.

Fakta om Ingemann Components A/S

  • Ingemann Components A/S holder til i Bjæverskov ved Køge og beskæftiger 30 personer
  • Grundlagt i 2002 af Birgit og Niels I. Møller, sidstnævnte er i dag bestyrelsesformand
  • Direktør Dorthe Hillerup Vedsted har ansvar for den daglige ledelse sammen med salgsdirektør Jens Præstgård Møller
  • Virksomheden producerer optiske løsninger til belysningsindustrien
  • Har mere end 25 års erfaring inden for blændingskontrol
  • Har aktuelt salgskontor i Tyskland, sourcingkontor i Shenzen og planlægger udvidelse til flere europæiske lande

For yderligere information kontakt:

Dorthe Hillerup Vedsted, Direktør Ingemann Components, mobil: 5060 0828

Carsten K. Jensen, formand DI Roskilde/Køge Bugt, mobil: 4046 1078

Følg Dansk Industri på:

    

Billeder

Information om DI Roskilde Køge Bugt

DI Roskilde Køge Bugt
DI Roskilde Køge BugtFor yderligere information om DI Roskilde/Køge Bugt:

Chefkonsulent Anders Hjorth Jensen
Mail: aje@di.dk  
Tlf. 7216 0160
Mobil: 2713 4989

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Lokale virksomheder i Region Sjælland får regning på 73 millioner kroner1.7.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Holbæk, Roskilde, Greve og Næstved er de eneste kommuner i Region Sjælland, der stadig opkræver dækningsafgift. Det betyder, at virksomhederne i de fire kommuner tilsammen får en regning på 73,2 millioner kroner. En regning som virksomhederne på resten af Sjælland slipper for. Udfas dækningsafgiften, og lad os få et afgiftsfrit Sjælland, lyder opfordringen fra DI Vestsjælland og DI Roskilde/Køge Bugt.

Prismodtager: En læreplads modner både fagligt og menneskeligt11.6.2021 10:03:43 CEST | Pressemeddelelse

Hun ankom som en ung, lidt genert, nybagt mor, men er gennem sin læretid vokset både personligt og fagligt. Hun er altid villig til at tage en ekstra opgave, hvis det hjælper hendes kolleger hos virksomheden Lyreco Danmark A/S i Roskilde. Og hun er ofte med til at give kollegerne et smil på læben. Det er grunden til, at Cecilie Lindkvist Nielsen vinder DI Roskilde/Køge Bugts Lærlingepris 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum