Danmarks Statistik

Lynhurtig kommunesammenligning

Del

Danmarks Statistik tilbyder en ny og anderledes måde at sammenligne de danske kommuner.

Det nye tiltag hedder Kommunekort, og det kan findes på Danmarks Statistiks hjemmeside. Kommunekort viser de kommunale indsatser på en række områder, hvor du blot skal vælge et emne og pege med musen for at blive klogere. Med et enkelt museklik på den udvalgte kommune, får man også grafik, der viser indsatsen over tid.

Blandt andet viser kortet indsatserne på områderne for ældre, børn og unge, handicappede samt arbejdsløshed. På sigt vil værktøjet blive forbedret og flere områder komme til.

På Kommunekort kan du både se den enkelte kommunes indsats indenfor et område over tid, og du kan sammenligne flere kommuner.

Du kan se finde kortet ved at trykke her.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Kommunekort, er du meget velkommen til at kontakte Anne Vibeke Jacobsen, tlf. 39 17 30 18, avj@dst.dk

Nøgleord

Information om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik
Danmarks Statistik
Sejrøgade 11
2100 København Ø

39 17 39 17http://www.dst.dk

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik. Vores opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Statistik

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum