home a/s

LykkeLiga vinder hjerter og pris på 10.000 kr.

Del

I en helt anden liga: Blandt 223 nomineringer indstillet ved den landsdækkende homePrisen 2017, hev LykkeLiga flest stemmer hjem og vinder dermed publikumsprisen

Tusinder af atter tusinder har været inde og stemme på de 223 nomineringer ved homePrisen, der uddeles af ejendomsmæglerkæden home. Flest likes gik til LykkeLiga. Med knap 7000 stemmer er Magda og Rikke gået lige i hjertet på danskerne.

”LykkeLiga bruger håndbold til at skabe positive fællesskaber, positiv formidling og positive oplevelser for og omkring udviklingshæmmede børn i hele Danmark. Projektet danner bro mellem udviklingshandicappede og resten af danskerne. Det er i den grad et projekt, der skaber nye perspektiver, livsglæde og fællesskab,” siger Mads Ellegaard, relationschef i home a/s.

40 spillere fra hele Nordjylland
I august 2016 etablerede Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller, Aalborgs første håndboldhold for handicappede børn, som ikke passede ind i de eksisterende tilbud. 7-årige Magda skulle bare spille håndbold! Ved første træning dukkede 20 børn op. Siden er flere kommet til, og i dag består håndboldholdet “Aalborg Kidz” af ca. 40 spillere fra hele Nordjylland, som mødes hver mandag.

”Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på ­– også udenfor banen,” siger Rikke Nielsen, stifter af LykkeLiga.

Mandag den 4. december fra 16.00-17.00 afholder home en reception for LykkeLiga i Gistrup Hallen, hvor der vil være præmieoverrækkelse, godt til ganen og goodiebags.

”Jeg er rigtig stolt over, at LykkeLiga vinder publikumsprisen. De er med til at skabe glæde for børn, der til tider kan have en svær hverdag. Jeg husker selv, hvor meget det betød for mig, da jeg som barn var til træning i hallen sammen med de andre børn og dermed var en del af fællesskabet. Det er utrolig vigtigt for et barn at opleve, og jeg glæder mig helt vildt til at fejre børnene til LykkeLigas reception den 4. december,” siger Claus Barrett, indehaver af home Vejgaard.

Fællesskab og stolthed i fokus
Det er lige netop denne form for engagement og stolthed, homePrisen ønsker at sætte i fokus og belønne. homePrisen er en landsdækkende pris, der giver et skulderklap til alt det, der gør en positiv forskel i lokalmiljøet. Det er borgerne i lokalsamfundene rundt om i Danmark, der har indstillet nomineringer til homePrisen, og i år har home modtaget intet mindre end 223 nomineringer.

”LykkeLiga er et fantastisk eksempel på, at passion og engagement hos enkelte personer kan skabe en hel bevægelse. LykkeLiga formår at inkludere forskellige grupper og skabe glæde og stolthed, der når langt udover lokalområdet,” siger Mads Ellegaard fra home.

Årets jury bestod af professor i oplevelsesøkonomi Christian Have, tv-vært fra Landmand søger kærlighed Lene Beier og relationschef i home Mads Ellegaard.

De har uddelt 1. præmien og 30.000 kroner til Lørslev Café & Kulturhus ved Hjørring, 2. præmien og 20.000 kroner til Ørsted Kro ved Randers og en ekstrapræmie på 5.000 kroner til SYMB! i Kalundborg.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 25-30 mia. kroner.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har ca. 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 forretninger
• home har 166 home-forretninger fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home driver også en erhvervsmæglerkæde, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking 2. kvt. 2018
** medio 2018

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum