System Audio A/S

Lydmekka i Roskilde tiltrækker musikelskere fra hele landet

Del

Lørdag den 1. oktober er højttalerfabrikken System Audio for fjerde gang vært for en dag i musikkens tegn. Muligheden for at erhverve et sjældent fund og få indsigt i Danmarks nye rockmuseum Ragnarock, forventes at tiltrække flere hundrede gæster

Hvad enten man er engageret pladesamler, entusiastisk lydnørd eller blot elsker musik i alle afskygninger, tyder tilbagemeldingerne fra de tre foregående events på, at gæsterne vil få en helt særlig oplevelse, når System Audio for fjerde gang inviterer til plademesse på højttalerfabrikken i Roskilde lørdag den 1. oktober.

Vinylplader i metermål og oplevelser i særklasse

Sidste gang System Audio forvandledes til et musikalsk mekka, slog flere end 500 gæster vejen forbi – nogle kom sågar hele vejen fra Tyskland. Udviklingschef Ole Witthøft håber at slå publikumsrekord i denne fjerde udgave af plademessen, og har derfor gjort plads på fabrikkens store lager til intet mindre end 50 meter borde med vinylplader.

-          25 private pladesamlere har booket en stand og sælger af deres vinylplader. Jeg har ladet mig fortælle, at nogle af dem medbringer sjældne udgivelser og efterspurgte samlerobjekter, afslører udviklingschef Ole Witthøft fra System Audio A/S, som sammen med eventmager Peter Solak er initiativtager til messen.

Udover metervis af vinylplader byder programmet også på en række andre indslag, som hylder kærligheden til musikken og den gode lyd. Bl.a. slår museumsinspektør Jacob Westergaard fra Ragnarock vejen forbi. Han vil give et enestående blik ind bag kulisserne på Danmarks første museum for rock, pop og ungdomskultur, og publikum er garanteret svar på alle de spørgsmål om Ragnarock, de ikke vidste, at de havde. Den populære forfatter og musiknørd Jan Poulsen gæster igen plademessen – denne gang med et spritnyt foredrag om David Bowie og hans ikoniske Ziggy Stardust-figur.

Livemusik runder oplevelsen af

Der er mulighed for at lytte til fabrikkens banebrydende højttalere, herunder nogle af de, der endnu ikke er lanceret på markedet. Herudover får publikum også en eksklusiv liveoplevelse, da der på plademessen er hele to levende musikindslag, arrangeret i samarbejde med det regionale ungdomsspillested Gimle.

-          Vi er stolte af, at vi denne gang kan præsentere hele to liveoptrædener med de unge talenterAnja Kickbusch og Esben Amdisen, fortæller Ole Witthøft.

Arrangementet afholdes kl 10-16 i System Audios lokaler på Klosterengen 137 i Roskilde. Der er gratis entré og masser af P-pladser.

Program for plademessen den 1. oktober:

10.00: Dørene åbnes og 25 vinylsamlere sælger 10.000-vis af plader

10.30: Få gratis tips til bedre lyd. Oplev forskellen på pladespillere. V/ pladespillerekspert Klaus Reibke

11.00: Hør System Audios historie og oplev en vild højttaler til 110.000.-En fortælling om passion v/ Ole Witthøft

11.35: Forfatter Jan Poulsen fortæller om David Bowie og Ziggy Stardust. Bøger signeres og sælges til messepris

12.45: Hør hvad et magisk anlæg gør for musikken. Oplev britiske Naim v/ekspert Peter Stenberg

13.15: Ragnarock – Danmarks første museum for rock, pop og ungdomskultur v/museumsinspektør Jacob Westergaard

13.45: To mini-solokoncerter. Først Anja Kickbusch og bagefter Esben Amdisen.

14.30: Hør System Audios historie og oplev en vild højttaler til 110.000.-En fortælling om passion v/ Ole Witthøft

15.00: Få gratis tips til bedre lyd. Oplev forskellen på pladespillere v/ pladespillerekspert Klaus Reibke

15.30: Hør hvad et magisk anlæg gør for musikken. Oplev britiske Naim v/ekspert Peter Stenberg

16.00: Plademessen lukker

Nøgleord

Kontakter

Udviklingschef Ole Witthøft

Mail: ole@system-audio.com
Mobil: 26 16 17 17

Billeder

Links

Information om System Audio A/S

System Audio A/S
System Audio A/S
Klosterengen 137L
4000 Roskilde

36 45 80 80http://system-audio.com

Fakta om System Audio A/S

System Audio blev grundlagt i 1984 i kælderen hos indehaver Ole Witthøfts forældre, og med hjælp fra kammerater blev højttalerne samlet. I begyndelsen af 1990'erne rykkede virksomheden til den bygning i Valby, hvor indkøbscentret Spinderiet nu ligger. Siden 2002 har System Audio ligget i Roskilde og har 13 ansatte, som blandt andet står for montagen af 20.000 højttalere om året. System Audio eksporterer i dag til 41 lande. Læs mere på www.system-audio.com.

 

Følg pressemeddelelser fra System Audio A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.