Luxury Cars A2Z

Luxury Cars A2Z besvare de simple, men vigtige bil-spørgsmål.

Del

Når vi skal have ny bil, så kan der opstå mange spørgsmål. Luxury Cars A2Z forsøger at besvare de spørgsmål som kommende ejere af biler som BMW, Mercedes-Benz eller Audi måtte have.

Når vi er børn, så har langt de fleste en drømmebil. Når vi bliver voksne, og vi har pengene til at købe en bil, så er det ikke altid lige så simpelt. 

Det komplekse i at købe bil, består dog ofte i en række ganske simple spørgsmål. På LuxuryCarsA2Z.com forsøger vi at besvare alle spørgsmål som du måtte have. Fokuset på tyske luksusbiler som BMW, Mercedes-Benz, Audi og Porsche, men listen vil løbende blive vokse. 

"Vi har valgt at starte med en engelsk version, men vi vil i løbet af året også tilføje danske og tyske versioner til vores website" forklare Rolf Hansen som styre forløbet fra kontoret i Ballerup. 

Rolf forventer at en dansk version bliver lanceret medio 2021. 

"Vi har også stor fokus på at udvikle en app, hvor du hurtigt og let kan få svar på dine bil spørgsmål. Den er stadig på sit tidlige stadie, men på sigt vil du så altid have alt den nødvendige viden med dig i lommen". 

Mange foretrækker her i 2021 at få deres viden igennem videoer. Derfor er det også på tegnebrættet at få gang i videoproduktion indenfor de kommende måneder. Hos Luxury Cars A2Z har de dog endnu ikke fundet den helt rette person til at stå for dette. 

"Det er vigtigt for os at finde en person som både er interesseret i biler og i at lave video, og så er det selvfølgelig et plus at vedkommende også er skarp på engelsk."

Luxury Cars A2Z har en god fornemmelse for at de nok skal finde en der bor i nærheden af Ballerup, men ellers er de også indstillet på at søge internationalt, for at få den bedste video produktion om luxus biler. 

Nøgleord

Kontakter

writeus@luxurycarsa2z.com

Information om Luxury Cars A2Z

Luxury Cars A2ZYour questions about cars answered. Mostly about luxury cars like BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, and similar. 

Følg pressemeddelelser fra Luxury Cars A2Z

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luxury Cars A2Z