Ishøj Kommune

Luk op – kuffertfortællinger for de mindste

Del

Kom og oplev ro og nærvær, når Teater Refleksion slår teaterteltet op i Ishøj Kulturcafé lørdag den 29. september, og giver os teater og leg for de allermindste. Den dag har vi ikke travlt, men kan bruge 35 minutter på sammen at opleve magien udfolde sig. Forestillingen ’Luk op’ er for de 1-3-årige, og du kan opleve den både kl. 10 og 11

Fra 'Luk op' - forestillingen.
Fra 'Luk op' - forestillingen.

”Jeg gemmer på overraskelser”, er noget af det første, Sif siger. Overraskelser, som er inden i alle de kufferter, som hun har taget med til alle os små og store teatergængere

Små bjerge af blå og røde, stribede og prikkede, store og små kufferter – en hel masse overraskelser, der kun venter på at blive vist frem. I forestillingen tages de små med ind i hver kufferts lille verden – i én kuffert bor de tre bamser, der har så svært ved at sove. I en anden bor dukken, der elsker at være med til te-selskab.

I et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til, at alle små får mulighed for at give deres besyv med, skabes en lille oase fuld af historier.

Sådan sikrer du dig en billet

Så skynd dig allerede nu at sikre dig en billet til septembers forestilling ’Luk op’, der spilles i Ishøj Kultur Café lørdag den 29. september klokken 10 og 11. Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Du kan købe billetter til ’Luk op’, sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger, på Ticketmaster.dk. Billetter, som kræver medlemskab, kan du kun købe i Ishøj Kultur Café, da du skal vise dit medlemskort.

Du kan hente den nye giraffolder på Ishøj Bibliotek, i Ishøj Kultur Café eller læse den på www.ishojbib.dk

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 43 57 71 28

Billeder

Fra 'Luk op' - forestillingen.
Fra 'Luk op' - forestillingen.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum