Business Wire

L&T-INFOTECH

Del

L&T Infotech udvalgt som en strategisk partner af Scandinavian Energy Company, OKQ8 Scandinavia

Den førende globale udbyder af IT-tjenester og -løsninger L&T Infotech eller LTI (NSE: LTI, BSE: 540005) meddelte i dag, at den har indgået et flerårigt strategisk partnerskab med OKQ8 Scandinavia, et af ​​Skandinaviens største energiselskaber. Som en del af aftalen, vil LTI yde applikationsudvikling og vedligeholdelsestjenester (ADMS – Application Development & Maintenance Services) og også hjælpe OKQ8 Scandinavia med at omdanne dets IT-systemer og forretningsprocesser.

Med kundeoplevelsen som et centralt element i sin vision, valgte OKQ8 Scandinavia LTI som en strategisk partner for at stabilisere IT-driften, bringe smidighed til forretningen, opfylde compliance-mandaterne og forbedre kundetilfredsheden. LTI blev valgt for sin teknologiekspertise, erfaring på tværs af detailhandels-, energi- og bankdomænet, stærke tilstedeværelse i Norden og dets samarbejdsorienterede tilgang.

LTI vil udnytte den fulde Microsoft-clusterkapacitet på produkter såsom Microsoft AX ERP, CRM, Integration platform BizTalk, Office 365 & Collaboration platform til at hjælpe OKQ8 Scandinavia med at opnå digitalt lederskab.

Maja Robertsson, Direktør for IT og Logistik, OKQ8 Scandinavia, udtalte: »Det føles rigtig godt at have fundet en strategisk IT-partner i L&T Infotech . Vores partnerskab vil give os talrige fordele, samt give os mulighed for yderligere at forbedre vores forretning.«

Sarbajit Deb, Direktør, Norden, LTI, udtalte: »Denne aftale er et godt eksempel på virksomheder, der forenkler deres IT-arkitektur for at gøre IT til en strategisk fordel. Vi er begejstrede for dette partnerskab, fordi det udnytter den rette blanding af vores teknologiekspertise, domæneviden og stærke tilstedeværelse i Norden. Vi er forpligtet til at hjælpe OKQ8 Scandinavia med at designe rigere oplevelser for sine kunder.«

Om OKQ8 Scandinavia :

OKQ8 Scandinavia, som er OKQ8-AB i Sverige og Q8 A/S i Danmark, er en af ​​Nordens største energidistributører. Vores vision er at være det naturlige valg for bilister og energikunder. Vores forretningsidé er at være tæt på forbrugeren, give vores medlemmer gode fordele og gøre livet let for alle vores kunder. OKQ8 Scandinavia driver aktivt udviklingen af ​​mere klimavenlige og miljøvenlige brændstoffer og produkter. I Sverige er OKQ8-AB blevet nomineret som det mest bæredygtige olieselskab i brand-undersøgelsen Sustainable Brands de sidste fem år. Som medlem af FN's fællesskabsinitiativ Global Compact, støtter OKQ8 Scandinavia aktivt FN's ti principper om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Læs mere på www.okq8.se .

Om LTI :

Larsen & Toubro Infotech eller LTI er en global udbyder af IT-tjenester og -løsninger med tilstedeværelse i 28 lande. Vi løser komplekse forretningsmæssige udfordringer på konvergensen af ​​digital og fysisk med vores praktiske ekspertise og kundeorienterede tilgang. Vi giver vores kunder mulighed for at opbygge innovative forretningsmodeller, forbedre driftseffektiviteten og skabe fængslende kundeoplevelser. Besøg os på www.Lntinfotech.com eller send en e-mail til info@Lntinfotech.com for flere oplysninger.

Forbind med LTI :

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

L&T Infotech
Neelian Homem
PR og medierelationer – Indien
+91-900-434-5540
neelian.homem@lntinfotech.com
eller
Karin Bakis
PR og medierelationer – USA
+1-978-758-3546
karin.bakis@lntinfotech.com
eller
Katrina Dixon
PR og medierelationer – Europa
+44-771-475-3308
Katrina.dixon@lntinfotech.com

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com