Dansk Håndbold Forbund

Louise Burgaard spares til VM

Del

Landsholdets højre back, Louise Burgaard, sidder over i hele Torneo Internacional de España for at hvile sit knæ forud for VM.

Landstrænerteamet har i samarbejde med Louise Burgaard og den medicinske stab besluttet at hvile landsholdets højre back under VM-opvarmningsturneringen i Spanien, så hun er helt klar til slutrunden, der starter om en uge.

”Vi har oplevet en reaktion fra hendes knæ under samlingen, og derfor tager vi ingen chancer. Vi har valgt at spare hende under turneringen hernede, så hun er helt fit til VM,” siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Landsholdet spiller anden kamp ved Torneo Internacional de España kl. 17.45 i dag, hvor modstanderen er Angola.

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?