Radio LOUDRadio LOUD

LOUD lancerer den daglige udlandspodcast UDSYN

Del

UDSYN vil skrælle lagene af de væsentligste begivenheder og tendenser fra verdens brændpunkter.

Hvert minut skyller nyheder ind over os fra hele verden. I den nye udlandspodcast, UDSYN, vil LOUDs korrespondenter dykke dybt ned i de vigtigste historier og give lytterne viden og perspektiv om, hvad der sker i verden omkring os.

Værter på podcasten er journalist Christine Randa og udlandsredaktør Pola Rojan Bagger. 

“Vores online-liv er pakket med informationer fra hele verden. Og jo større nyhedspresset er, jo sværere bliver det for mange at finde perspektiv i det hele og skelne støj fra relevans. Hvad er egentlig vigtigst, når det hele virker så dramatisk og bliver serveret med store bogstaver og udråbstegn? Det er lige præcis dét, vi ser som vores væsentligste opgave på UDSYN. Og vi er ekstremt stolte af at kunne trække på et hav af gode journalistiske kræfter fra hele verden”, siger udlandsredaktør Pola Rojan Bagger.  

I første afsnit tager LOUDs udlandsteam lytterne med til skovene i den amerikanske sydstat Georgia. Her forbereder militsen Georgia Security Force III% sig på en kommende borgerkrig under ledelse af General Blood Agent. Det er en historie om kidnapning, optøjer og et ulmende oprør i Guds eget splittede land.  

UDSYN er den første i en række af nye podcasts, som i de kommende måneder skal være med til at tegne LOUDs nye strategi om at være Danmarks førende lydfabrik for unge.  

“UDSYN er vores bud på, hvordan vi med reallyd fra begivenhederne, interview med de berørte mennesker og perspektivering via eksperter kan give lytterne indsigt i, hvad der virkelig sker ude i verden. Vores mål er, at UDSYN skal være Danmarks bedste udlandspodcast. Intet mindre”, siger podcastredaktør Rasmus Mark Pedersen.

UDSYN ligger klar alle hverdage klokken 5.00 og er blandt andet tilgængelig på iTunes, Spotify, Google Podcast, Podimo og radioloud.dk.

Find UDSYN her: https://radioloud.dk/shows/udsyn/

Nøgleord

Kontakter

For kommentarer kontakt udlandsredaktør Pola Rojan Bagger på 30100188 eller podcastredaktør Rasmus Mark Pedersen på 60100776.

Links

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og talemedie for unge. Bag LOUD står en række medievirksomheder, ungdomsorganisationer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende lydmedie med DAB-kanal, podcast, stream og liveevents.

LOUD drives af selskabet Kulturradio Danmark A/S, som er ejet af Berlingske Media A/S, Radio Diablo ApS, Foreningen Radio Limfjord, Radio Max Danmark ApS, Klinkby Holding ApS og Our Media ApS.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetencer og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Teater Mungo Park, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

LOUD og Mungo Park præsenterer SCENELØS – TEATER TIL DINE ØRER5.2.2021 10:08:08 CETPressemeddelelse

Luk øjnene, slå ørerne ud og svæv ind i teateret, når LOUD og Mungo Park fredag den 5. februar har premiere på en ny eksperimenterende fortolkning af det klassiske radioteater. Podcasten Sceneløs er teater på lyd. Det er et dragende lydunivers med uforudsigelige og skæve historier. En blanding af fiktion og dokumentarisme, hvor ørerne bliver øjne og fantasien skaber scenografien. Teater er en af grundstenene i kulturen, og med Sceneløs inviterer LOUD og Mungo Park ind i et rum, hvor dramatiker Nanna Tüchsen og dokumentarister fra produktionsselskabet Kontrafej har skabt dramatik, der eksperimenterer med mødet mellem virkelighed og fiktion med unge karakterers personlige fortællinger som omdrejningspunkt. Den dansende pop-heks Første afsnit i Sceneløs er historien om KING. King er mange ting på samme tid. Hun er heks, danser og et popfænomen. Hun er Hollywood, Havanna og København. Engang var hun en helt almindelig lille pige, der voksede op i Vanløse, men et seksuelt overgreb, en forba

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum