Radio LOUDRadio LOUD

LOUD lancerer den daglige udlandspodcast UDSYN

Del

UDSYN vil skrælle lagene af de væsentligste begivenheder og tendenser fra verdens brændpunkter.

Hvert minut skyller nyheder ind over os fra hele verden. I den nye udlandspodcast, UDSYN, vil LOUDs korrespondenter dykke dybt ned i de vigtigste historier og give lytterne viden og perspektiv om, hvad der sker i verden omkring os.

Værter på podcasten er journalist Christine Randa og udlandsredaktør Pola Rojan Bagger. 

“Vores online-liv er pakket med informationer fra hele verden. Og jo større nyhedspresset er, jo sværere bliver det for mange at finde perspektiv i det hele og skelne støj fra relevans. Hvad er egentlig vigtigst, når det hele virker så dramatisk og bliver serveret med store bogstaver og udråbstegn? Det er lige præcis dét, vi ser som vores væsentligste opgave på UDSYN. Og vi er ekstremt stolte af at kunne trække på et hav af gode journalistiske kræfter fra hele verden”, siger udlandsredaktør Pola Rojan Bagger.  

I første afsnit tager LOUDs udlandsteam lytterne med til skovene i den amerikanske sydstat Georgia. Her forbereder militsen Georgia Security Force III% sig på en kommende borgerkrig under ledelse af General Blood Agent. Det er en historie om kidnapning, optøjer og et ulmende oprør i Guds eget splittede land.  

UDSYN er den første i en række af nye podcasts, som i de kommende måneder skal være med til at tegne LOUDs nye strategi om at være Danmarks førende lydfabrik for unge.  

“UDSYN er vores bud på, hvordan vi med reallyd fra begivenhederne, interview med de berørte mennesker og perspektivering via eksperter kan give lytterne indsigt i, hvad der virkelig sker ude i verden. Vores mål er, at UDSYN skal være Danmarks bedste udlandspodcast. Intet mindre”, siger podcastredaktør Rasmus Mark Pedersen.

UDSYN ligger klar alle hverdage klokken 5.00 og er blandt andet tilgængelig på iTunes, Spotify, Google Podcast, Podimo og radioloud.dk.

Find UDSYN her: https://radioloud.dk/shows/udsyn/

Nøgleord

Kontakter

For kommentarer kontakt udlandsredaktør Pola Rojan Bagger på 30100188 eller podcastredaktør Rasmus Mark Pedersen på 60100776.

Links

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og taleradio. Det er en række radioer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner og ungdomsorganisationer, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende medie og en DAB-radiokanal.

Selskabet Kulturradio Danmark A/S står bag radiovirksomheden. Selskabet er ejet af en række erfarne radiostationer og radiopionerer i hele landet, blandt andre Radio Diablo, Radio Limfjord, Radio Globus, Radio Viva, Radio Victoria, Classic Rock Århus og København.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetence og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Mungo Park Teatret i Allerød, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

Radio LOUD følger elever på Oure Kostgymnasium de næste tre år1.7.2020 09:15:19 CESTPressemeddelelse

Når de nye 1.G’ere starter på Oure Kostgymnasium efter sommerferien, vil en håndfuld af dem også starte på en radiodokumentar på Radio LOUD, som følger eleverne i de næste tre år. Fra første skoledag til den dag, de får studenterhuen på. I et nyt dagbogslignende lydformat vil elever fortælle om livet på Oure Kostgymnasium – om de følelser, oplevelser, kriser, opture, nederlag og sejre, der måtte være undervejs. ”Oure Kostgymnasium er et særligt sted, fyldt med stærke historier”, siger Lasse Handberg, som er idemand til programmet. ”Mange af eleverne på Oure har valgt kostgymnasiet for at dyrke en passion. Ved siden af gymnasieuddannelsen udvikler eleverne sig inden for deres særlige interesse, f.eks. dans, musik, skuespil, håndbold, fodbold, skiløb eller sejlads. Det giver et ret unikt miljø og nogle inspirerende fortællinger fra unge mennesker med en drøm." Hos Radio LOUD glæder kanaldirektør Ann Lykke Davidsen sig til at følge kostgymnasieeleverne fra Oure. ”Det er en stor ambition f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum