Radio LOUD

LOUD har leveret 20 procent mere public service-indhold end krævet

Del

LOUD har afleveret sin første public service-redegørelse til Radio- og tv-nævnet. Den viser blandt andet, at LOUD har sendt langt mere end krævet i sendetilladelsen.

Danmarks nyeste radiokanal har været flittig i sine første ni måneder. Public service-redegørelsen, der dækker perioden 1. april 2020 til 31. december 2020, viser blandt andet, at medarbejderne på LOUD har sendt 108 timers nyproduceret radio om ugen. Sendetilladelsens krav er 90 timer. 

”Jeg er glad for det, vi har bedrevet de seneste ni måneder. Siden vi gik i luften, har vi arbejdet benhårdt på at leve op til kravene i sendetilladelsen, og jeg er meget stolt af den dedikerede indsats, medarbejderne har lagt for dagen,” siger Ann Lykke Davidsen, programdirektør for LOUD.

Opgørelsen er en del af den public service-redegørelse, som alle public service-leverandører skal lave en gang om året. Formålet med redegørelsen er at dokumentere, hvordan LOUD lever op til kravene i sendetilladelsen – en sendetilladelse, der ikke stiller krav til antallet af lyttere.

”Vi har afleveret en 800 siders lang redegørelse for LOUDs programvirksomhed i 2020. Det skyldes dels, at vi har meget detaljerede krav til, hvad vi skal levere, og dels at vi har et ønske om at være meget grundige med vores dokumentation,” siger Ann Lykke Davidsen og fortsætter:

”Vi er selv fuldt tilfredse med resultatet af redegørelsen, når man tager i betragtning, hvilket vanvittigt år det har været for verden, for Danmark og dermed også for os på LOUD.”

I sidste ende er det op til Radio- og tv-nævnet at komme med deres vurdering af LOUDs public service-redegørelse. Den forventes først at komme i slutningen af september. 

”Vi er selvfølgelig spændte på, hvad nævnet finder frem til. Specielt fordi det er første gang, og fordi vi har gjort os meget umage med at redegøre så grundigt og korrekt som muligt for de valg og beslutninger, vi har truffet. Når det er sagt, har jeg ro i maven i forhold til, hvad vi har leveret,” siger Ann Lykke Davidsen. 

Redegørelsen kan læses af alle interesserede på loud.land og hos Slots- og Kulturstyrelsen i morgen mandag den 3. maj 2021.

Kontakter

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og talemedie for unge. Bag LOUD står en række medievirksomheder, ungdomsorganisationer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende lydmedie med DAB-kanal, podcast, stream og liveevents.

LOUD drives af selskabet Kulturradio Danmark A/S, som er ejet af Berlingske Media A/S, Radio Diablo ApS, Foreningen Radio Limfjord, Radio Max Danmark ApS, Klinkby Holding ApS og Our Media ApS.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetencer og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Teater Mungo Park, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

LOUD og Mungo Park præsenterer SCENELØS – TEATER TIL DINE ØRER5.2.2021 10:08:08 CET | Pressemeddelelse

Luk øjnene, slå ørerne ud og svæv ind i teateret, når LOUD og Mungo Park fredag den 5. februar har premiere på en ny eksperimenterende fortolkning af det klassiske radioteater. Podcasten Sceneløs er teater på lyd. Det er et dragende lydunivers med uforudsigelige og skæve historier. En blanding af fiktion og dokumentarisme, hvor ørerne bliver øjne og fantasien skaber scenografien. Teater er en af grundstenene i kulturen, og med Sceneløs inviterer LOUD og Mungo Park ind i et rum, hvor dramatiker Nanna Tüchsen og dokumentarister fra produktionsselskabet Kontrafej har skabt dramatik, der eksperimenterer med mødet mellem virkelighed og fiktion med unge karakterers personlige fortællinger som omdrejningspunkt. Den dansende pop-heks Første afsnit i Sceneløs er historien om KING. King er mange ting på samme tid. Hun er heks, danser og et popfænomen. Hun er Hollywood, Havanna og København. Engang var hun en helt almindelig lille pige, der voksede op i Vanløse, men et seksuelt overgreb, en forba

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum