Radio LOUD

LOUD byder Berlingske velkommen

Del

Berlingske Media indtræder som planlagt 1. november som medejer i Kulturradio Danmark A/S, der står bag LOUD.

LOUD blev etableret af en række fynske og jyske regionale radiostationer ved udbuddet af den nye DAB-kulturkanal sidste sommer. 

Med Berlingske Medias indtræden fortsætter arbejdet med at samle Danmarks unge og hele Danmark om kvalitetsindhold på lyd, radio og podcast til den unge målgruppe på 15-32 år.

LOUD vil fremover have Berlingske Media og sydfynske Radio Diablo i spidsen med hver 40% ejerskab, mens rækken af yderligere fire jyske radio-ejerpartnere udgør 20%.

I forlængelse af det nye samarbejde mellem Berlingske Media og den oprindelige ejerkreds, gennemføres samtidig justeringer i organisationen bag LOUD.

Her tiltræder Lars Schmidt som administrerende direktør, hvor han sammen med kanaldirektør Ann Lykke Davidsen skal implementere og videreudvikle LOUDs digitale strategi om at blive Danmarks førende digitale medie for den yngre del af danskerne.

- Jeg ser et stort potentiale i LOUDs visioner og digitale strategi, og ikke mindst opgaven med at producere programmer for og med de medieforbrugere, som også i fremtiden gerne skulle blive ved med at efterspørge kvalitetsjournalistik og danskproduceret indhold, siger Lars Schmidt. 

Han kommer fra en stilling som koncernøkonomidirektør i Piste Group ApS., og har tidligere været økonomidirektør i Dagbladet Børsen A/S. 
Lars Schmidt overtager fra administrerende direktør Finn Høffner, der som planlagt fratræder sin projektansættelse efter at have varetaget den store opgave med selve etableringen og opbygningen af LOUD.

- LOUD er på vej videre ind i næste fase. Med Lars’ baggrund som økonomidirektør og hans solide erfaring med ’big data’ får vi et match, der passer enormt godt til LOUDs digital first-strategi, siger bestyrelsesformand Martin Larsen. 

Også i bestyrelseslokalet sker der ændringer.

Koncernchef og udgiver i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, bliver ny formand for bestyrelsen, mens den hidtidige formand, Martin Larsen, fortsætter som næstformand.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Berlingske Media, og i hele ejerkredsen ser vi frem til at føre LOUD rigtig godt videre. Med den nye struktur er vi endnu stærkere rustet til den enormt vigtige opgave, LOUD har, nemlig at skabe og distribuere kvalitetsindhold til unge, siger Martin Larsen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Martin Larsen
Mobil 20 44 89 78

Anders Krab-Johansen
Kontaktes via Lucia Elisabeth Kyle på mobil 29 73 72 93

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og talemedie for unge. Bag LOUD står en række medievirksomheder, ungdomsorganisationer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende lydmedie med DAB-kanal, podcast, stream og liveevents.

LOUD drives af selskabet Kulturradio Danmark A/S, som er ejet af Berlingske Media A/S, Radio Diablo ApS, Foreningen Radio Limfjord, Radio Max Danmark ApS, Klinkby Holding ApS og Our Media ApS.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetencer og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Teater Mungo Park, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

LOUD og Mungo Park præsenterer SCENELØS – TEATER TIL DINE ØRER5.2.2021 10:08:08 CET | Pressemeddelelse

Luk øjnene, slå ørerne ud og svæv ind i teateret, når LOUD og Mungo Park fredag den 5. februar har premiere på en ny eksperimenterende fortolkning af det klassiske radioteater. Podcasten Sceneløs er teater på lyd. Det er et dragende lydunivers med uforudsigelige og skæve historier. En blanding af fiktion og dokumentarisme, hvor ørerne bliver øjne og fantasien skaber scenografien. Teater er en af grundstenene i kulturen, og med Sceneløs inviterer LOUD og Mungo Park ind i et rum, hvor dramatiker Nanna Tüchsen og dokumentarister fra produktionsselskabet Kontrafej har skabt dramatik, der eksperimenterer med mødet mellem virkelighed og fiktion med unge karakterers personlige fortællinger som omdrejningspunkt. Den dansende pop-heks Første afsnit i Sceneløs er historien om KING. King er mange ting på samme tid. Hun er heks, danser og et popfænomen. Hun er Hollywood, Havanna og København. Engang var hun en helt almindelig lille pige, der voksede op i Vanløse, men et seksuelt overgreb, en forba

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum