Radio LOUD

LOUD byder Berlingske velkommen

Del

Berlingske Media indtræder som planlagt 1. november som medejer i Kulturradio Danmark A/S, der står bag LOUD.

LOUD blev etableret af en række fynske og jyske regionale radiostationer ved udbuddet af den nye DAB-kulturkanal sidste sommer. 

Med Berlingske Medias indtræden fortsætter arbejdet med at samle Danmarks unge og hele Danmark om kvalitetsindhold på lyd, radio og podcast til den unge målgruppe på 15-32 år.

LOUD vil fremover have Berlingske Media og sydfynske Radio Diablo i spidsen med hver 40% ejerskab, mens rækken af yderligere fire jyske radio-ejerpartnere udgør 20%.

I forlængelse af det nye samarbejde mellem Berlingske Media og den oprindelige ejerkreds, gennemføres samtidig justeringer i organisationen bag LOUD.

Her tiltræder Lars Schmidt som administrerende direktør, hvor han sammen med kanaldirektør Ann Lykke Davidsen skal implementere og videreudvikle LOUDs digitale strategi om at blive Danmarks førende digitale medie for den yngre del af danskerne.

- Jeg ser et stort potentiale i LOUDs visioner og digitale strategi, og ikke mindst opgaven med at producere programmer for og med de medieforbrugere, som også i fremtiden gerne skulle blive ved med at efterspørge kvalitetsjournalistik og danskproduceret indhold, siger Lars Schmidt. 

Han kommer fra en stilling som koncernøkonomidirektør i Piste Group ApS., og har tidligere været økonomidirektør i Dagbladet Børsen A/S. 
Lars Schmidt overtager fra administrerende direktør Finn Høffner, der som planlagt fratræder sin projektansættelse efter at have varetaget den store opgave med selve etableringen og opbygningen af LOUD.

- LOUD er på vej videre ind i næste fase. Med Lars’ baggrund som økonomidirektør og hans solide erfaring med ’big data’ får vi et match, der passer enormt godt til LOUDs digital first-strategi, siger bestyrelsesformand Martin Larsen. 

Også i bestyrelseslokalet sker der ændringer.

Koncernchef og udgiver i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, bliver ny formand for bestyrelsen, mens den hidtidige formand, Martin Larsen, fortsætter som næstformand.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Berlingske Media, og i hele ejerkredsen ser vi frem til at føre LOUD rigtig godt videre. Med den nye struktur er vi endnu stærkere rustet til den enormt vigtige opgave, LOUD har, nemlig at skabe og distribuere kvalitetsindhold til unge, siger Martin Larsen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Martin Larsen
Mobil 20 44 89 78

Anders Krab-Johansen
Kontaktes via Lucia Elisabeth Kyle på mobil 29 73 72 93

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og taleradio. Det er en række radioer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner og ungdomsorganisationer, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende medie og en DAB-radiokanal.

Selskabet Kulturradio Danmark A/S står bag radiovirksomheden. Selskabet er ejet af en række erfarne radiostationer og radiopionerer i hele landet, blandt andre Radio Diablo, Radio Limfjord, Radio Globus, Radio Viva, Radio Victoria, Classic Rock Århus og København.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetence og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Mungo Park Teatret i Allerød, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

Radio LOUD følger elever på Oure Kostgymnasium de næste tre år1.7.2020 09:15:19 CESTPressemeddelelse

Når de nye 1.G’ere starter på Oure Kostgymnasium efter sommerferien, vil en håndfuld af dem også starte på en radiodokumentar på Radio LOUD, som følger eleverne i de næste tre år. Fra første skoledag til den dag, de får studenterhuen på. I et nyt dagbogslignende lydformat vil elever fortælle om livet på Oure Kostgymnasium – om de følelser, oplevelser, kriser, opture, nederlag og sejre, der måtte være undervejs. ”Oure Kostgymnasium er et særligt sted, fyldt med stærke historier”, siger Lasse Handberg, som er idemand til programmet. ”Mange af eleverne på Oure har valgt kostgymnasiet for at dyrke en passion. Ved siden af gymnasieuddannelsen udvikler eleverne sig inden for deres særlige interesse, f.eks. dans, musik, skuespil, håndbold, fodbold, skiløb eller sejlads. Det giver et ret unikt miljø og nogle inspirerende fortællinger fra unge mennesker med en drøm." Hos Radio LOUD glæder kanaldirektør Ann Lykke Davidsen sig til at følge kostgymnasieeleverne fra Oure. ”Det er en stor ambition f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum