Danske Spil A/S

Lotto vinder fejrer gevinst med kødfri mandag

Del

Året har budt på otte nye, nordjyske millionærer, men lørdagens vinder af førstepræmien i Lotto blev den største.

En mand i 50’erne fra Thy blev i weekenden 10 millioner kroner rigere, men opdagede det først mandag.

”Jeg så bare lige Lottotallene tilfældigt i avisen og synes, at der var der nogen af dem jeg kunne genkende. Så måtte jeg jo lige ind og tjekke. Og da jeg så så det, måtte jeg jo lige sætte mig ned og tænke tingene igennem”

Vinderen fortæller, at han har haft et lagt og hårdt arbejdsliv, og drømmen om en tidlig pension er blevet langt mere realistisk nu.

”Ja, og så kunne jeg da godt tænke mig en lidt federe bil og så skal huset også fikses lidt op. Det skaber jo noget ro økonomisk, som jo er det man altid har drømt om.”, fortæller thyboen, der er meget glad her til aften.

”Så har jeg jo også et par knægte, der skal have lidt også. Den ene har jeg fortalt det til, og han blev meget glad. Den anden studerer, så han ved det ikke endnu, men han har jo nok noget studiegæld og sådan, der skal betales ud”

Den nybagte millionær spillede med sit PLUS-abonnement, og har spillet på de samme tal helt fra starten.

”Jeg har spillet samme kupon i 30 år, lige siden Lotto startede. Så er er jo dejligt at den endelig gav pote” siger vinderen og fortsætter grinende ”Men jeg bliver ved med at spille, der er jo ni rækker endnu”

Og hvordan fejrer man sådan en stor nyhed?

”Vi skal bare have kødfri i aften, så bøffen må vente til i morgen”, griner den glade vinder.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum