Danske Spil A/S

Lotto vinder drømmer om at svømme med hajer

Del

En heldig fynbo ramte i lørdags de syv rigtige tal i Lotto, og kan nu kalde sig Fyns sjette millionær i 2021.

Lørdag aften ramte intet mindre end tre danskere de rigtige tal i Lotto, og en af dem var en mand i 50’erne fra Faaborg-Midtfyn.

”Man tror jo ikke rigtigt på det først, men så bliver man jo bare glad og har lyst til at ringe til alle”, fortæller den glade vinder, der dog formåede at slå bånd på sig selv. For selvom vinderen har fortalt de store af børnene om gevinsten, så må vennerne vente lidt endnu.

”Jeg skal lige vænne mig til tanken og se pengene på kontoen, før jeg fejrer det rigtigt, så indtil videre er det bare blevet til et ekstra glas rødvin i søndags”, griner vinderen og fortsætter ”Men efter jeg er blevet skilt, så er der jo lige nogle huller, der kan lukkes. Så gevinsten falder på et rigtig tørt sted”

Fynboen har spillet Lotto i mange år, og selvom han ikke har spillet fast hver uge, så har det været de samme rækker, der er blevet satset på.

”Jeg har ikke sådan et PLUS-abonnement, men når jeg lige synes, at jeg har råd, så spiller jeg inde i Lotto appen. Og der genspiller jeg så den samme kupon. Jeg har vundet sådan lidt småbeløb hist og her, men ikke så stort som nu”

Den glade vinder opdagede først, at han havde vundet, da han tjekkede sin mail om søndagen.

”Det var helt tilfældigt. Jeg skulle bare lige tjekke mailen, og så lå der en om, at jeg havde vundet. Jeg troede bare, at det var en lille gevinst, men så så jeg en masse nuller, og tjekkede jeg lige appen også, og den var god nok”

Gevinsten ved vinderen godt hvad skal gå til, og udover, at nogle huller skal lukkes, så er der også nye oplevelser i vente.

”Jeg har dykket meget førhen, så min drøm er at komme ud og dykke med de helt store hajer. Så nu skal jeg til Maldiverne og dykke med hvidhajer og hammerhajer, som jeg altid gerne har villet.”

Det er tredje gang i år, at en heldig spiller fra Faaborg-Midtfyn kan kalde sig millionær efter at have spillet med hos Danske Spil. De to første vindere spillede dog Eurojackpot, hvor den ene vinder var en PLUS-abonnent, der vandt 1.895.847 kroner i januar, mens den anden vandt 2.642.318 kroner i februar og spillede med fra Butik'en Kværndrup.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum