Lolland Kommune

Lollands Center for Socialpsykiatri er Danmarks bedste arbejdsplads

Del

Da Great Place to Work tirsdag afholdt prisuddeling i Cirkusbygningen, fik Lolland Kommunes Center for Socialpsykiatri både overrakt en pris for at være Danmarks bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder og en pris for at være den bedste offentlige arbejdsplads i hele landet. Dermed blev der for alvor sat streg under, at centret har et særligt godt arbejdsmiljø.

”Ledelsen og medarbejderne i Center for Socialpsykiatri gør et kæmpe stykke arbejde for at skabe optimale rammer for borgerne og personalet, og der skal lyde et stort tillykke med prisen som Danmarks bedste arbejdsplads. Den er fuldt fortjent,” siger Lolland Kommunes formand for Social- og Psykiatriudvalget Gert Mortensen.

Leder af Center for Socialpsykiatri Michael Christensen er naturligvis også selv glad og ikke mindst overvældet over udnævnelsen:

”Arbejdsglæde er noget, vi sætter særligt højt her hos os, og som vi hver dag gør os umage for at sikre. Derfor er det selvfølgelig helt fantastisk at få den her flotte anerkendelse. Jeg er stolt og taknemmelig over de ansatte, som alle medvirker til, at her er så dejligt at være. Det betyder ekstra meget i et fag, der kræver stor personlig robusthed,” fortæller Michael Christensen.

Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser på baggrund af en anonym medarbejderundersøgelse med 58 spørgsmål og to åbne spørgsmål samt en kulturprofil, der er en nærmere beskrivelse af arbejdspladsen. Undersøgelsen bruges til at måle den adfærd, som fører til et tillidsfyldt arbejdspladsmiljø. I undersøgelsen scorer Center for Socialpsykiatri 99 % tilfredshed.

Center for Socialpsykiatri arbejder med de fire værdier: tillid, åbenhed, kompetence og fairness, og netop disse værdier er også tydelige i medarbejdernes svar på det åbne spørgsmål om, hvad der gør deres arbejdsplads særlig. Her går udtryk som ”tillidsfuld og nærværende ledelse”, ”medbestemmelse og indflydelse”, ”lighed”, og ”fællesskab” igen.  

De positive udtalelser og placeringen som landets bedste arbejdsplads gør indtryk på social og arbejdsmarkedschef Allan Ruders:

”Ligesom Gert Mortensen og Michael Christensen er jeg hamrende stolt over, at vi har Danmarks bedste arbejdsplads på Lolland. Sådan en titel kommer ikke af sig selv, men er et bevis på den målrettede indsats, lederne og de ansatte i socialpsykiatrien til stadighed gør for at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og gensidig tillid. Indsatsen kommer alle til gode. Ikke mindst brugerne af socialpsykiatrien, der møder glade og motiverede medarbejdere i dagligdagen,” siger Allan Ruders.  

Center for Socialpsykiatri i Lolland Kommune er flere gange blevet udnævnt til at være Danmarks bedste offentlige arbejdsplads, og tidligere i år fik centret tilmed prisen som Europas bedste offentlige arbejdsplads. Center for Neuropædagogik i Lolland Kommune deltog også i årets konkurrence og fik en 13. plads. 

Nøgleord

Kontakter

Gert Mortensen
Formand for Social- og Psykiatriudvalget
Tlf. 40 51 56 11

Allan Ruders
Social og Arbejdsmarkedschef
Tlf. 51 71 57 35

Michael Christensen
Leder af Center for Socialpsykiatri
Tlf. 29 60 95 70

Links

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum