Lolland Kommune

Lolland Kommune søger private leverandører af hjemmepleje

Del

Lolland Kommune vil fremover sikre det frie leverandørvalg på hjemmeplejeområdet ved at benytte den såkaldte ”godkendelsesmodel”, hvor private leverandører fire gange årligt kan søge om godkendelse til at levere ydelser i Lolland Kommune.

Godkendelsesmodellen indebærer, at Lolland Kommune kan godkende og indgå kontrakt med enhver leverandør, der opfylder de kvalitets- og leverandørkrav, som Byrådet i Lolland Kommune har fastsat. Kravene er de samme for både private leverandører og Lolland Kommune. De skal sikre, at ydelserne følger serviceloven, og at borgerne får den hjælp, de er visiteret til.

Byrådet er forpligtet til at indgå aftaler omkring personlig og praktisk hjælp med de leverandører, der lever op til kommunens fastsatte kvalitets- og leverandørkrav. Herefter vælger borgerne selv, om de fra 1. oktober 2017 vil benytte Lolland Kommune eller en af de godkendte private leverandører. Muligheden for frit leverandørvalg gælder kun for borgere, der ikke bor i plejebolig.

Ansøgning
Ansøgninger om at blive godkendt som privat leverandør skal sendes til Lolland Kommune senest den 16. august 2017. Hent og udfyld ansøgningsblanketten på www.lolland.dk/fritvalg, og send den på mail til fritvalg@lolland.dk. På www.lolland.dk/fritvalg  ligger kontrakt, leverandørvilkår og øvrige relevante dokumenter, der skal læses igennem inden ansøgning.

Ansøgningerne bliver behandlet den 17. august 2017, og der vil blive afholdt et møde for godkendte leverandører den 23. august 2017.

Fremadrettet bliver der mulighed for at søge om godkendelse fire gange årligt.

Fælles introduktionsmøde for alle interesserede
Alle interesserede potentielle leverandører, er velkomne til at høre mere på et fælles introduktionsmøde den 2. august 2017 kl. 9 – 11 på Maribo Sundhedscenter, Konferencen. Tilmelding skal ske på mail: fritvalg@lolland.dk.  

Læs mere på www.lolland.dk/fritvalg

Nøgleord

Kontakter

Allan Ruders
Social- og Arbejdsmarkedschef, Lolland Kommune
Tlf. 51 71 57 35

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum