Lolland Kommune

Lolland Kommune har godkendt private leverandører af personlig og praktisk hjælp

Del

Ansøgningerne om at blive godkendt som privat leverandør af personlig og praktisk hjælp i Lolland Kommune er færdigbehandlet, og to leverandører er blevet godkendt. Det drejer sig om Curae og Lev Vel Sjælland APS.

Borgere, som ønsker at modtage personlig og praktisk hjælp af en privat leverandør fra 2. oktober 2017, har nu mulighed for at vælge imellem Curae og Lev Vel Sjælland APS. Borgerne skal henvende sig til Visitationen, hvis de er interesserede i at benytte en af de to private leverandører. Se kontaktoplysninger til Visitationen på www.lolland.dk/visitation.

Borgere, som ønsker at fortsætte med at bruge Lolland Kommune, skal ikke foretage sig noget.

Om godkendelsesmodellen
Lolland Kommune skal sikre det frie leverandørvalg på området for personlig og praktisk hjælp. Det sker fremover gennem en såkaldt godkendelsesmodel, hvor private leverandører fire gange årligt kan søge om godkendelse til at levere ydelser i kommunen. Næste frist for at søge om godkendelse er i januar 2018.

Godkendelsesmodellen indebærer, at Lolland Kommune kan godkende og indgå kontrakt med enhver leverandør, der opfylder de kvalitets- og leverandørkrav, som Byrådet i Lolland Kommune har fastsat.

Byrådet er forpligtet til at indgå aftaler omkring personlig og praktisk hjælp med de leverandører, der lever op til kommunens fastsatte kvalitets- og leverandørkrav. Herefter vælger borgerne selv, om de vil benytte Lolland Kommune eller en af de godkendte private leverandører. Muligheden for frit leverandørvalg gælder kun for borgere, der ikke bor i plejebolig.

Nøgleord

Kontakter

Allan Ruders
Social- og Arbejdsmarkedschef, Lolland Kommune
Tlf. 51 71 57 35

Direktør Klaus Marius Hansen
Lolland Kommune
Tlf. 40 77 79 44

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum