Lolland Kommune

Lolland Kommune har den hurtigste sagsbehandling i Region Sjælland

Del

Bare ni dage. Så hurtigt får du behandlet en byggesag i Lolland Kommune. Dermed er Lolland Kommune den hurtigste i Region Sjælland til at give tilladelser til lagerhaller, tilbygninger og kontordomiciler.

Tallene stammer fra Dansk Byggeri, der hvert år gør kommunernes sagsbehandlingstider op. Dansk Byggeri anbefaler selv, at det ikke tager mere end 14 dage at udstede en byggetilladelse. Når opgørelserne viser, at Lolland Kommune år efter år kan skære tid af sagsbehandlingen, så bekræfter det borgmester Holger Schou Rasmussen i, at kommunen er inde i en god udvikling.

”Den hurtige sagsbehandlingstid handler først og fremmest om, at den familie eller den virksomhed, der gerne vil have spaden i jorden i Lolland Kommune, kan få det så hurtigt som muligt. Det skal ikke være vores papirarbejde, der holder folk tilbage. Tværtimod, hvad enten du bygger til eller bygger nyt, skal vi gøre det nemt og smidigt for vores borgere og virksomheder”, siger Holger Schou Rasmussen.

Opgørelsen fra Dansk Byggeri dokumenterer ikke kun hurtig service til borgere og erhvervsliv. Den er også et stort skulderklap til de medarbejdere, der får sagsbehandlingen til at glide i det daglige.

”I byrådet kan vi udstikke retningen. Det gælder også for vores ambition om, at vi i 2020 sammen med Guldborgsund Kommune skal være de bedste kommuner at drive virksomhed i. Men det er kun dygtige og dedikerede medarbejdere, der kan omsætte ambitionerne til virkelighed. Og det kan de i den grad. Det fortæller de ni dage også”, siger Holger Schou Rasmussen.

”I dag er det den hurtigste byggesagsbehandling i Region Sjælland. I januar viste tal fra den Sociale Kapitalfond, at vores virksomheder er de bedste øst for Storebælt til at tage socialt ansvar. Og tilbage i november dokumenterede KORA, at vi er den kommune på landsplan, der bruger færrest ressourcer på administration. Tallene og udviklingen viser, at vi har noget at have vores store ambitioner i.”

På landsplan er der kun fem kommuner, hvis sagsbehandlingstid er hurtigere end Lolland Kommunes.

Opgørelsen over sagsbehandlingstider kan ses på Dansk Byggeris hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

FoodDays 2018: 100 studerende præsenterer fødevareløsninger for industri og turismen på Lolland-Falster.2.5.2018 12:21pressemeddelelse

Hvordan styrker man fødevarefortællingen på Lolland-Falster, og hvordan kan den medvirke til at styrke turisme? Kan en egn blive kendt på en is lavet af overskuddet fra en hybenproduktion? Og kan en fødevareproducent finde en niche baseret på nye produkter lavet af kikærtevand? Det er nogle af de mange spørgsmål, som studerende på to uddannelser vil præsentere svaret på den 9. maj, hvor de inviterer interesserede samt professionelle inden for turisme, fødevarer og erhvervsudvikling til at være med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum