Haderslev Kommune

Lokalt rutebilselskab skal fortsat køre elever i skole og ældre til dagcenter

Del

Rutebilselskabet Haderslev A/S, som er ejet af Tide Bus Danmark A/S, har vundet udbud af personbefordringen i Haderslev Kommune. Selskabet skal sammen med Haderslev Taxa køre med skoleelever, specialskoleelever samt brugere til kommunale dagcentre i Haderslev Kommune.

Willy Feddersen, H.P. Geil og Jakob Petersen underskriver kontrakten.
Willy Feddersen, H.P. Geil og Jakob Petersen underskriver kontrakten.

Skoleelever, specialskoleelever samt brugere af kommunale dagcentre skal de næste 8 år køres af chauffører fra et lokalt rutebilselskab. Befordringsopgaven har været i udbud, og det er Rutebilselskabet Haderslev A/S / Tide Bus Danmark A/S, der har vundet opgaven. Underleverandør er Haderslev Taxa.

”Vores udbudsafdeling har gjort et stort stykke arbejde med at gennemføre en god og åben proces. Der er flere selskaber, der har budt på opgaven, men i sidste ende, er det Rutebilselskabet Haderslev A/S, der kom med det bedste tilbud, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejdet”, siger borgmester H.P. Geil.

I forvejen kører Rutebilselskabet Haderslev A/S for Haderslev Kommune.

Kontrakten løber i 8 år. Den blev underskrevet på Haderslev Rådhus i denne uge af blandt andet borgmester H.P. Geil og adm. direktør for Rutebilselskabet Haderslev og økonomidirektør i Tide Bus A/S, Jakob Petersen.

For Tide Bus Danmark A/S er kontrakten med Haderslev Kommune særdeles vigtig. Den betyder nemlig, at selskabet vil udvikle netop denne type kørsel til et vigtigt forretningsområde.

”Rutebilselskabet Haderslev A/S har en lang tradition med rutekørsel i Haderslev-området. Det er derfor strategisk vigtigt for os ,at vi også er synlige netop her i mange år fremove. Endvidere har vi opbygget en god medarbejderstab igennem mange år, der kan udføre denne type kørsel til alles tilfredshed. Vi vil derfor glæde os til at servicere borgerne og Haderslev Kommune. Dette vil endvidere være medvirkende til, at vi i Tide-koncernen vil kunne udvide dette forretningsområde på længere sigt.” siger Jakob Petersen

Kontrakten
Der er tale om kørsel af blandt andet folkeskoleelever, elever på specialskoler og særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse og borgere som er visiteret til kommunens dagcentre.

Kontakter

Billeder

Willy Feddersen, H.P. Geil og Jakob Petersen underskriver kontrakten.
Willy Feddersen, H.P. Geil og Jakob Petersen underskriver kontrakten.
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum