Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Lokalt familieband spiller releasekoncert i Næstved

Del

GODTFOLKETs andet album udkommer 20. januar og fejrer det med releasekoncert samme aften på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, hvor de vil spille sangene fra det nye album ”Under din himmel”, samt sange fra bandets første album ”Godtfolket”.

Det er dansksproget rockmusik med en groovy nerve, brus i orglet og ild i guitaren. 

GODTFOLKETs sound trækker tråde tilbage til 80 ́erne, med en frisk og opdateret lyd, catchy omkvæd og tekster, som stiller spørgsmål og har noget på hjerte.

GODTFOLKET er Næstveds svar på en musikalsk sammenbragt familie og består af far, søn, bror, nevø samt to selvvalgte musikfamilievenner. Lasse Kjærulf (far) er sangskriver, sanger, guitarist og primusmotor i bandet og har sønnen Lauge Kjærulf med på trommer. Lauge spiller også med bandet Blæst, der turer derudaf på DR P3 og alle andre radiostationer og som har vundet P3 guld ”Lytterhittet” med ”Juice”. 

Lasses bror Peter Kjærulf spiller keyboard/orgel og synger. Lasses to musikalske brødre Jacob Brandt-Jensen (Bas/vokal) og Jens Ulrik Simonsen (Perc./Vokal) er med til at fuldende  bandet, hvor venskab, familiebånd og musik går hånd i hånd. Flere af medlemmerne har spillet sammen i forskellige konstellationer i op mod 25 år og de nye unge kræfter, der er kommet til; sønnen Lauge Kjærulf (trommer) og nevøen Benjamin Kjærulf Sommer (guitar) bidrager med nye perspektiver og friske øjne til forskellige og andre måder at gøre tingene på. Det giver dynamik og fremdrift i musikken og hos GODTFOLKET.”

Billetsalget til koncerten på Grønnegades Kaserne Kulturcenter kan købes på www.gkkultur.dk, på kulturcentrets billetkontor, hvortil du også kan ringe og reservere dine billetter i forvejen. Kontorets åbningstid er 10-15 alle hverdage.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum