Danske Spil A/S

Lokalpatrioter scorer knap 20.000 på pokalsensation

Del

To Oddset-spillere har formentlig jublet ekstra meget over Nykøbing FC’s sensationelle sejr over FC København.

Der var ikke mange, der havde forudset, at Nykøbing FC fra den næstbedste danske fodboldrække onsdag ville slå FC København ud af pokalturneringen.

Men to Oddset-spillere fra Nykøbing Falster havde.

Og de havde så stor en tro på sensationen, at de satte henholdsvis 900 og 500 kroner på en sejr til hjemmeholdet fra Falster.

Den første kupon blev spillet online via Danske Spils app, mens plovmanden blev investeret i en Oddset-kupon købt hos Circle K i Nykøbing Falster kort før kampstart.

Det viste sig at være gode investeringer, for en sejr til Nykøbing FC gav – inden kampstart – odds 13, hvilket vil sige, at de 900 kroner efter kampen kunne veksles til 11.700 kroner og de 500 kroner til 6.500.

En samlet gevinst til de to Oddset-spillere, som man må formode er Nykøbing FC-fans, på 18.200 kroner.

Ingen forudså 3-0
Troen på pokaloverraskelsen, der viste sig at blive på overbevisende 3-0, var dog til at overse, inden kampen blev fløjtet i gang.

Kun syv procent af alle indskud på udfaldet af pokalkampen var sat på en sejr til hjemmeholdet fra Falster. Det fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Og vi kan se, at 12 Oddset-spillere satte penge på 3-0 til Nykøbing FC, mens kampen var i gang, men ingen kunder havde spillet på 3-0 inden kampstart.

Hvis du tror, at der kommer flere overraskelser i pokalturneringen i aften, så er der odds 11 at hente på en sejr til Frem over AGF, og du får pengene 35 gange igen, hvis Allerød slår Brøndby.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum