Lolland Kommune

Lokallisten Lolland indgår i konstitueringsaftalen i Lolland Kommune

Del

Den politiske aftale i Lolland Kommune udvides i dag med Lokallisten Lolland, som tilslutter sig konstitueringsaftalen. Den nye konstitueringsaftale, som i forvejen tæller Socialdemokraterne, Venstre og Dansk Folkeparti, underskrives af de deltagende partier i dag kl. 16.00 i administrationsbygningen i Maribo, Jernbanegade 7, hvor pressen er velkommen.

Lokallisten Lolland er i byrådet repræsenteret ved Thomas Østergaard og Leo Christensen, og foruden mindre ændringer i den politiske aftale betyder den nye og bredere konstituering enkelte rokeringer i kommunens politiske udvalg.

I Økonomiudvalget indtræder lokallistens Thomas Østergaard i stedet for Steffen Rasmussen (A), mens Socialdemokraterne overtager Thomas Østergaards hidtidige plads i kommunens Havneudvalg.

Ændringerne i kommunens udvalg træder i kraft efter byrådsmødet 31. marts.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

FoodDays 2018: 100 studerende præsenterer fødevareløsninger for industri og turismen på Lolland-Falster.2.5.2018 12:21pressemeddelelse

Hvordan styrker man fødevarefortællingen på Lolland-Falster, og hvordan kan den medvirke til at styrke turisme? Kan en egn blive kendt på en is lavet af overskuddet fra en hybenproduktion? Og kan en fødevareproducent finde en niche baseret på nye produkter lavet af kikærtevand? Det er nogle af de mange spørgsmål, som studerende på to uddannelser vil præsentere svaret på den 9. maj, hvor de inviterer interesserede samt professionelle inden for turisme, fødevarer og erhvervsudvikling til at være med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum