Lolland Kommune

Lokallisten Lolland indgår i konstitueringsaftalen i Lolland Kommune

Del

Den politiske aftale i Lolland Kommune udvides i dag med Lokallisten Lolland, som tilslutter sig konstitueringsaftalen. Den nye konstitueringsaftale, som i forvejen tæller Socialdemokraterne, Venstre og Dansk Folkeparti, underskrives af de deltagende partier i dag kl. 16.00 i administrationsbygningen i Maribo, Jernbanegade 7, hvor pressen er velkommen.

Lokallisten Lolland er i byrådet repræsenteret ved Thomas Østergaard og Leo Christensen, og foruden mindre ændringer i den politiske aftale betyder den nye og bredere konstituering enkelte rokeringer i kommunens politiske udvalg.

I Økonomiudvalget indtræder lokallistens Thomas Østergaard i stedet for Steffen Rasmussen (A), mens Socialdemokraterne overtager Thomas Østergaards hidtidige plads i kommunens Havneudvalg.

Ændringerne i kommunens udvalg træder i kraft efter byrådsmødet 31. marts.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum