Lolland Kommune

Lokallisten Lolland indgår i konstitueringsaftalen i Lolland Kommune

Del

Den politiske aftale i Lolland Kommune udvides i dag med Lokallisten Lolland, som tilslutter sig konstitueringsaftalen. Den nye konstitueringsaftale, som i forvejen tæller Socialdemokraterne, Venstre og Dansk Folkeparti, underskrives af de deltagende partier i dag kl. 16.00 i administrationsbygningen i Maribo, Jernbanegade 7, hvor pressen er velkommen.

Lokallisten Lolland er i byrådet repræsenteret ved Thomas Østergaard og Leo Christensen, og foruden mindre ændringer i den politiske aftale betyder den nye og bredere konstituering enkelte rokeringer i kommunens politiske udvalg.

I Økonomiudvalget indtræder lokallistens Thomas Østergaard i stedet for Steffen Rasmussen (A), mens Socialdemokraterne overtager Thomas Østergaards hidtidige plads i kommunens Havneudvalg.

Ændringerne i kommunens udvalg træder i kraft efter byrådsmødet 31. marts.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum