Ombold

Lokalhelt fra Næstved modtager fornem OMBOLD-pris

Del

I den forgangne weekend løb OMBOLDs Danmarksmesterskab i fodbold for socialt udsatte af stablen. Udover mange spændende kampe, bød mesterskabet også på uddelingen af den prestigefyldte OMBOLD-pris ’KLEM, KRAM OG KÆRLIGEHED’. Prisen gik til en rørt og stolt Søren W. Olsen, der er misbrugskonsulent og træner for Næstveds OMBOLD-hold.

Søren W. Olsen modtager OMBOLD-prisen 'KLEM, KRAM OG KÆRLIGHED'
Søren W. Olsen modtager OMBOLD-prisen 'KLEM, KRAM OG KÆRLIGHED'

KLEM, KRAM OG KÆRLIGHED er den fornemmeste pris, man kan få i OMBOLD-regi. Og modsat andre OMBOLD-priser bliver denne pris kun uddelt én gang om året, og det er, når OMBOLD afholder Danmarksmesterskabet i fodbold for socialt udsatte.

Prisen bliver givet til en person, et hold eller en gruppe, som har gjort en ekstraordinær indsats for OMBOLD i løbet af året. Og det er spillere, trænere, frivillige og ansatte, der beslutter, hvem der skal nomineres.

I år var der hele 11 nominerede til prisen, og hver og en havde fortjent prisen for deres ekstraordinære indsats for OMBOLD. I sidste ende var der ingen tvivl hos OMBOLD-juryen om, at prisen skulle gå til Søren W. Olsen for hans imponerende arbejde med OMBOLD-holdet i Næstved.

Søren er OMBOLD i Næstved

Søren har været en aktiv del af OMBOLD i mange år, men han hviler bestemt ikke på laurbærrene. Søren har været med til at etablere en fantastisk OMBOLD-bane i Næstved. Derudover er Søren konstant i gang med at arrangere nye events, der skal styrke OMBOLD-fællesskabet i Næstved, og så han bruger en stor del af sin fritid på at sørge for, at Næstved-spillerne kommer til og fra træninger og stævner.

Selv er Søren en person, der nødigt vil indtage rampelyset og promovere sig selv, men hos Sørens spillere, er der ingen tvivl om, at Søren var den helt rette mand til at modtage den prestigefyldte pris. En af hans spillere udtalte:

- Søren er den helt rette til at få prisen. Han har nærmest sat sit liv på standby for spillerne i Næstved. Han henter og bringer alle, og det er lige meget om det er i hverdagene eller i weekenderne. Ikke mange mennesker vil kunne udfylde Sørens sko.

Mens en anden Næstved-spiller udtalte:

- Søren skal have prisen. Han har kæmpe betydning for os spillere i Næstved, og han er et stort forbillede, og så har han sørget for, at Næstved har den bedste OMBOLD-bane i Danmark.

Den var en enormt rørt og stolt Søren, der modtog den fornemme pris, og Næstved-spillerne var nærmest lige så stolte som deres træner, da de jublende bar ham væk.

Hvad er OMBOLD?

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 15.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger. Spillerne deltager blandt andet i træninger, stævner og mesterskaber. 

Kontakter

Billeder

Søren W. Olsen modtager OMBOLD-prisen 'KLEM, KRAM OG KÆRLIGHED'
Søren W. Olsen modtager OMBOLD-prisen 'KLEM, KRAM OG KÆRLIGHED'
Download

Information om Ombold

Ombold
Ombold
Holmbladsgade 120, 3.
2300 København S

+45 61 28 11 49http://ombold.dk/

NGO’en OMBOLD er med Hjemløselandsholdet i spidsen et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 15.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner, AsfaltLigaen og e-OMBOLD.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum