Transportministeriet

Løberne indtager Storebælt

Del

Skal man krydse Storebælt på lørdag bliver det med nedsat hastighed. Den ene side af broen er nemlig forbeholdt løberne i Broløbet.

Tusindvis af løbere får lørdag den 11. september en helt unik mulighed for at løbe over Storebæltsbroen, når Broløbet bliver afholdt for 8. gang.

Der vil være både halv-, kvart- og børnemaraton på programmet, og der vil også være mulighed for at opleve Sprogø, før starten på kvartmaratonet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at dele den her oplevelse med en hel masse løbeglade danskere. Jeg synes, det er en gave, at vi kan stille en af verdens smukkeste broer til rådighed for sådan en begivenhed. Det kræver lidt ekstra tålmodighed for de bilister, der skal over, men jeg håber alle vil bakke op for det er meget få gange, at det kan lade sig gøre, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Under løbet vil der være dobbeltrettet trafik i de nordlige spor, og vejen vil fungere som almindelig landevej med hastighed på 80 km/t.

Nøgleord

Links

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

Kommissionen offentliggør vigtig afgørelse vedrørende PostNord10.9.2021 15:07:54 CEST | Pressemeddelelse

EU-Kommissionen har nu endegyldigt fastslået, at en intern kapitaloverførsel på 3.5 milliarder svenske kroner fra PostNord til Post Danmark er sket på markedsvilkår og derfor ikke udgør statsstøtte. Samtidig er det afgjort, at kapitaltilførsler fra den danske og svenske stat til PostNord på i alt 667 millioner svenske kroner ikke kan godkendes som overførsler, der er sket på markedsvilkår.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum