Løb for hele familien i Fælledparken

Del

Lørdag den 9. juni står i løbets tegn i Fælledparken, hvor der er løb for både børn, mænd og kvinder.

Lørdag den 9. juni løbes der blandt andet CPH Wo/Mens race i Fælled parken
Lørdag den 9. juni løbes der blandt andet CPH Wo/Mens race i Fælled parken

Lørdag den 9. juni er der rig mulighed for, at hele familien kan tage hinanden i hånden og få en rigtig god løbeoplevelse i Fælledparken. Lørdan formiddag afholdes der Fri for Mobberi Børnestafetten, hvor børn i alderen 0-13 år løber 1 kilometer. Der vil ligeledes være forskellig underholdning med blandt andet Bastian og Motor Mille. Pladsen åbner klokken 10.00, og de første børn sendes ud på ruten klokken 11.30. Det hele slutter igen klokken 14.00.

De voksnes tur

Pausen varer dog ikke længe, da det klokken 17.00 er kvindernes tur til at løbe 5 eller 10 kilometer, for her går starten til CPH Wo/Mens race. Klokken 18.15 er det mændenes tur, og det hele afsluttets med et hyggeligt afterparty med blandt andet fri Mikkeller ølbar og pølsehorn, mens der kan købes mad i diverse foodtrucks, samt vin og cocktails. Den musikalske del står trioen Nelson Can for.

Læs mere om CPH Wo/Mens race og tilmeld dig her

Læs mere om Fri for Mobberi Børnestafetten og tilmelding her

Billeder

Lørdag den 9. juni løbes der blandt andet CPH Wo/Mens race i Fælled parken
Lørdag den 9. juni løbes der blandt andet CPH Wo/Mens race i Fælled parken
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Hvad sker der i hjernen, når vi løber langdistanceløb?26.6.2018 14:21pressemeddelelse

Løb er en populær motionsform blandt danskerne, og særligt langdistanceløb har vundet større indpas. Mange løbere måler og vejer i dag hvert skridt og pulsslag med elektronisk udstyr, der bliver mere og mere avanceret for at følge med i den personlige udvikling. Men hvad sker der egentlig inde i vores hjerne og med vores mentale tilstand, når vi løber et langdistanceløb? Denne del af forskningen er stadig relativt uudforsket. Derfor har Sparta sat rammen for en innovativ undersøgelse af netop dette felt, som blev indledt i forbindelse med årets Telenor Copenhagen Marathon. Allerede nu viser de første resultater et gennembrud på området og fortæller bl.a., hvordan langdistanceløb fungerer meditativt ved at give en indre ro, mens motivationen øges og distraktionsniveauet falder. Samtidig peger studiet mod, at vi måske i fremtiden kommer til at tilføje hjernemålinger som en del af det faste løbeudstyr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum