Region Sjælland

Livetalk: Bliv klogere på personlighedsforstyrrelser

Del

Du kan se med på din skærm hjemmefra eller deltage som publikum, når PsykInfo Region Sjælland inviterer til livetalk-arrangementet "Viden om personlighedsforstyrrelser" onsdag den 8. september 2021 på Slagelse Bibliotek.

Der findes flere forskellige typer af personlighedsforstyrrelser. Fælles for dem alle er, at man kan arbejde med de forskellige udfordringer, man oplever, og blive bedre til at håndtere dem i det daglige.

Til dette gratis PsykInfo-arrangement kan du høre en personlig beretning om at have en personlighedsforstyrrelse. Derudover får du også en faglig vinkel på, hvad personlighedsforstyrrelser dækker over, og hvordan man behandler det i psykiatrien.

Arrangementet er tilrettelagt som en livetalk med et panel bestående af en PsykInfo-medarbejder, en psykiatrisk afdelingssygeplejerske og en EN AF OS ambassadør, som er et menneske, der har personlig erfaring med at have en personlighedsforstyrrelse.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebook-side, så man kan se den online. Men der er også mulighed for at møde frem på biblioteket og være med som publikum. Det er gratis at deltage som publikum, men kræver tilmelding via PsykInfos hjemmeside.

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside (www.facebook.com/psykinfosjaelland), hvor der livestreames kl. 19-20.

Publikum, der ønsker at møde frem på Slagelse Bibliotek, skal tilmelde sig her:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID OG STED:
Dato: Onsdag den 8. september 2021
Tid: Kl. 19-20 (Publikum, der møder frem på biblioteket, skal være klar senest kl. 18.45)
Sted: Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse

Nøgleord

Kontakter

Anne Mette Billekop
Leder af PsykInfo
Tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland lancerer nyt tilbud om pårørende-til-pårørende-samtaler2.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man er pårørende til et menneske, der er eller har været i behandling i Psykiatrien Region Sjælland, kan man som noget nyt få sparring og inspiration via en åben linje direkte til andre med erfaring som pårørende. Det nye tilbud er søsat med midler fra Regionsrådet. Målet er at styrke pårørende, så de både kan passe på sig selv og støtte deres nære i processen med at komme sig fra psykisk sygdom.

Budgetaftale på plads i Region Sjælland2.9.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Sjællands budget på 21 milliarder kroner i 2022 er nu på plads med en aftale blandt alle partierne i Regionsrådet. Budgetaftalen sikrer blandt andet en styrket indsats på kræftområdet, et løft af de medicinske afdelinger på sygehusene samt bedre behandling af patienter med blodpropper. Partierne bag budgetaftalen sætter også penge af til den grønne omstilling i Region Sjælland, ligesom borgerne kan se frem til en ny ekspresbus mellem Næstved og Slagelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum