Næstved Bibliotek og Borgerservice

Live musik og fortælling på Fensmark Bibliotek med americana/contry sanger Nathan Kalish

Del

Få varmen på Fensmark bibliotek, når vi inviterer indenfor i efterårsmørket til live musik og lidt til ganen – måske endda en lille whiskysjus. Arrangementet finder sted onsdag d. 20. oktober kl.18-19

Onsdag den 20. oktober får Fensmark Bibliotek besøg af americana/country musiker Nathan Kalish, der kommer hertil hele vejen fra Michigan, USA. Nathan har gennem de seneste par årtier spillet flere end 200 shows årligt på tværs af samtlige landegrænser. Nathans omrejsende livsstil har været med til at præge hans lyd, der af flere musikmagasiner er blevet beskrevet som en blanding af americana, 50’er rockabilly og outlaw country.
Hvis du i forvejen er til Merle Haggard, John Prine og Gram Parsons, så er dette arrangement lige noget for dig! Aften vil byde på live musik, og Nathan vil løbende byde på beretninger fra landevejen samt fortælle om den amerikanske musiktradition.

Om arrangementet
Fensmark Bibliotek har med dette arrangement fokus på musik og det rum, musikken skaber, så derfor inviteres der til ”café-stemning”, hvor man som borger kan nyde musikken i fulde drag, hvis man er til denne musikgenre. Det er en helhedsoplevelse med en masse sanseindtryk.

Rolling Stone Magazine
Rolling Stone Magazine har placeret Nathan på deres officielle “10 New Country Artists You Need to Know”-liste. Kom og hør hvorfor på Fensmark Bibliotek.

Pris og tilmelding
Prisen for deltagelse i arrangementet onsdag d. 20. oktober er 30 kr.
Tilmelding via neasbib@naestved.dk

Kontakter

Billeder

Den amerikanske americana/contry sanger Nathan Kalish
Den amerikanske americana/contry sanger Nathan Kalish
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum