LivaRehab

Liva fejrer kvindernes kampdag med fokus på vejen ud af vold

Del

Den 14. marts 2018 fejrer LivaRehab Sydsjælland Kvindernes Internationale Kampdag. Her sætter vi fokus på den voldsudsatte familie og mulighederne for at komme ovenpå igen ved rette hjælp.

 

 
 

 

"Vold skader, også længe efter at de blå mærker er væk og arret har tabt sin farve. Vold sætter sig i sindet og kommer ud i form af social angst, skyld og skam samt manglende tiltro til, at omgivelserne vil os det godt. Derfor bliver voldsofre alt for ofte efterladt alene på et sidespor i livet – langt væk fra job, uddannelse og et ordentligt netværk. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på", siger Flora Ghosh, der er direktør i LivaRehab - center for skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb.

Filmvisning: Christina Rosendahls dokumentar: "Vold i kærlighedens navn".

Talere: Vordingborgs borgmester Mikael Smed, Chris Poole fra Hjælp den Voldsudsatte familie, Helle Linnet, der er social og arbejdsmarkedsdirektør i Vordingborg Kommune samt Flora Ghosh, der er direktør i LivaRehab.

Hvor og hvornår: Biografcafeen, Vordingborg den 14. marts klokken 15:30 - 18:00

Flora Ghosh kan kontaktes på telefon: 5371 6100

LivaRehab, center for rehabilitering af skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb, har eksisteret siden 2011 og har hjulpet mere end 800 mennesker videre i deres liv.

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum