LivaRehab

LIVa- Forening mod skadevirkninger af prostitution opruster på kommunikationsfronten

Del

LIVa-Foreningen mod skadevirkninger af prostitution har pr 7. august ansat Kasper Tingkær i en nyoprettet stilling som presse – og kommunikationschef.

LIVa ønsker med ansættelsen at styrke foreningens organisation, kommunikation og politiske interessevaretagelse, i arbejdet med at sikre øget forebyggelse og bedre støtte for de tusindvis af danskere, der lider under skadevirkninger efter prostitution, incest og vold i nære relationer.

Direktør Flora Ghosh udtaler: ”Vi er begejstret for at kunne fortsætte udbygningen af vores sekretariat og sætte yderligere skub i vores kommunikationsindsats. Med ansættelsen af Kasper Tingkær har vi sikret os en stærk og erfaren kommunikatør til at lede, drive og udvikle vores presse- og kommunikationsarbejde. Herunder at styrke foreningens Public Affairs arbejde”

Kasper Tingkær kommer fra en stilling som Generalsekretær for DepressionsForeningen og har mere end 16 års kommunikations- og ledererfaring fra NGO-verdenen. Han er 46 år og uddannet cand. mag i Historie fra Syddansk Universitet. Han ser frem til de nye udfordringer:

”LIVa gør et fremragende arbejde med at sikre støtte, hjælp og empowerment til nogle af landets mest udsatte. Mennesker, som kan være kraftigt tynget af skam, trusler og traumer. Jeg brænder for at bringe virkeligheden ind på de bonede gulve på Christiansborg og ud gennem medierne og de sociale platforme. Vi har en fælles sag, vi skal have løftet. Jeg ser frem til at være en del af holdet” fortæller Kasper Tingkær.  

Om LIVa:

Foreningen LIVa er landsdækkende og driver LivaRehab, rehabiliteringscentre i København, Aarhus og i Vordingborg og har satellitter fx i Næstved. Her kan man tage anonymt kontakt for at få rådgivning. Foreningen driver et krisecenter, Livashelter for 20 voldsudsatte kvinder og deres børn i København.

For yderligere information:

Direktør Flora Ghosh 5371 6100

Presse- og Kommunikationschef Kasper Tingkær 5371 6107

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

LIVa- Forening mod skadevirkninger af prostitution

Foreningen driver tre dagbehandlingscentre- LivaRehab og et krisecenter, der hedder LivaShelter. Vi er landsdækkende og VISO specialist. Vi rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse, og som har komplekse sammensatte psykosociale udfordringer.

Vores formål er at tilbyde et tværfagligt behandlings- og rehabiliteringstilbud, midlertidigt krisecenterophold til udsatte mennesker, så de kan komme videre med værdighed.

LivaRehab findes i København, Aarhus og i Vordingborg. LivaShelter har hemmelig adresse i København. 

for yderlgiere information kontakt venligst 88 44 20 00

 

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum