Hjørring Kommune

Lions Club Vendia skabte glæde blandt borgerne ved Nordjyllands Beskyttede Værksteder

Del

Lions Club Vendia donerede den 5/11 en flot ny 2-sædet cykel til Nordjyllands Beskyttede Værksteder.

Den flotte nye cykel blev modtaget mandag den 5. november ved Nordjyllands Beskyttede Værksteder. Modtagelsen blev fejret med taler og lidt godt til ganen – og NBV er allerede så begejstret for den nye cykel, at de straks er gået i gang med at samle ind til en mere.

Aktiv/IT gruppen ved Nordjyllands Beskyttede Værksteder (NBV) var i foråret med til Naturfredningsforeningens affaldsindsamling, hvor de hørte, at man kunne samle aviser og veksle dem til penge. NBV mener, at det er vigtigt at komme ud i frisk luft hver dag og få gode oplevelser. Der ud over er motion vigtigt for livskvaliteten og den fysiske og psykiske sundhed, så de besluttede sig for at slå to fluer med ét smæk!

Til turene ud af huset gjorde NBV brug af deres gamle 2-sædede cykel, som var meget tæt på at være slidt op efter mange kørte kilometer på kommunens veje. Derfor skulle de indsamlede penge gå til en ny cykel. Foruden de aviser som NBV selv samlede kom også pårørende, forældre og andre borgere og fyldte værkstedets to containere op.

Lions Club Vendia havde hørt om NBVs projekt ”ny cykel”, men mente, at det ville tage for lang tid at samle aviser nok ind til at få råd. Derfor besluttede de sig for at forære værkstedet den nye cykel, så borgerne ved NBV kunne få indfriet deres ønske om en ny cykel. Cyklen blev modtaget med stor taknemmelighed af borgere og personale fra Aktiv/IT gruppen på NBV.

Lene Skovfoged, afdelingsleder ved NBV udtaler, ”Vi havde formået at holde det hemmeligt, at vi fik cyklen foræret, så det var fantastisk at se glæden hos borgerne, da Lions Club Vendia afslørede overraskelsen.”

Nøgleord

Kontakter

Jane Sørensen, pædagog, NBV
41 93 73 57, jane.soerensen@hjoerring.dk

Billeder

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Budgettet for 2019-2022 er vedtaget i Hjørring Kommune27.9.2018 10:07pressemeddelelse

Socialdemokratiet, Konservative og SF har indgået en aftale om næste års budget for Hjørring Kommune. Dermed står 18 ud af 31 byrådsmedlemmer bag aftalen. - Den helt store udfordring har været spørgsmålet om lukning af Ældrecenter Havbakken i Tornby. Det er aldrig rart at stå overfor lukninger af kommunale institutioner. Men jeg og parterne bag denne aftale mener, at det er nødvendigt, at vi handler i forhold til vores snævre økonomiske rammer, og borgernes ønsker om at blive længere i eget hjem. Hensynet til kvalitet i forhold til de borgere, der bor på ældrecentre, er vigtigere end nærhed. Vi er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning på længere sigt, og derfor er vi nødt til at træffe beslutningen nu. Vi ønsker ikke at fastholde beboere, pårørende og medarbejdere i den urimelige uvished, som de har været i det seneste halve år, siger borgmester Arne Boelt (S). For parterne bag forliget handler lukningen af Ældrecenter Havbakken også om at komme fremtiden på ældreområdet i

Jyllandskorridoren er en brændende platform for erhvervslivet og godstransporten i Danmark fordi…4.9.2018 10:58pressemeddelelse

71 procent af de kørte lastbilkilometer i Danmark tilbagelægges i Vestdanmark (Vejdirektoratet, 2018) På landsplan er 68 procent af de industribeskæftigede ansatte i virksomheder beliggende i Vestdanmark. (Statistikbanken, 2018) Hvert år spilder danskerne op mod 20.000.000.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste på at holde i kø. En stor del af denne ventetid er på motorvej E45 gennem Jylland. Det svarer til tre gange anlægsprisen for en tredje Limfjordsforbindelse. (DI, 2018). Med andre ord er Jyllandskorridoren allerede en trafikåre, der er belastet af trængsel og kø med særlige flaskehalse mellem Randers og Kolding og ved Limfjorden. Torsdag d. 6. september vil transportminister Ole Birk Olesen sammen med flere politikere, transportbranchen og det øvrige erhvervsliv sætte fokus på Jyllandskorridoren på Transport- og logistikkonferencen CONNECT 2018 i Hirtshals. Formålet er at debattere den indsats, de prioriteringer og de løsningsmodeller, der er nødvendige for at fremtidssikre transpo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum