Danske Andelskassers Bank A/S

Linea Kildahl Petersen er kommet hjem til Ribe

Del

28-årige Linea Kildahl Petersen er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Ribe.

Linea Kildahl har fundet sig godt til rette i Andelskassen i Ribe.
Linea Kildahl har fundet sig godt til rette i Andelskassen i Ribe.

Efter seks års ansættelse i Nordea, hvor Linea Kildahl Petersen har arbejdet i både Odense, Middelfart og senest Esbjerg, er hun nu vendt hjem til Ribe, hvor hun er født og opvokset.

”Jeg kommer fra Gredstedbro lige uden for Ribe og har derfor altid haft min gang i Ribe. Efter at have fået to børn har jeg ønsket at vende hjem til området og bo tæt på min familie, svigerfamilie og venner,” siger Linea.

Reel og ligetil rådgivning

Det er også netop det nære og den lokale forankring, der har gjort, at Linea har søgt til Andelskassen i Ribe. Her glæder Linea sig til at få et godt kendskab og en tæt relation til sine kunder.

”I Andelskassen i Ribe er vi tæt på vores kunder, og jeg sætter stor pris på den nære og gode relation til kunderne. Det er vigtigt for mig, at kunderne stoler på mig og vil fortælle om deres ønsker til livet. For jo bedre vi kender hinanden, jo bedre økonomiske løsninger kan jeg lave, så kunderne kan få opfyldt deres drømme og ønsker til livet,” siger Linea og fortsætter:

”Jeg giver også meget af mig selv og fortæller gerne om egne erfaringer med huskøb, renovering osv., så kunderne lærer mig at kende. Samtidig kommer jeg ikke med halve svar, men undersøger ting til bunds, så mine kunder får en reel og ligetil rådgivning af mig,” fortæller Linea.

Linea bor med sin kommende mand og deres to børn på 1 og 2 år i et ældre hus i udkanten af Ribe med udsigt til domkirken. Tidligere har Linea dyrket meget gymnastik, men i øjeblikket bruges tiden med familie og venner samt husrenovering.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Linea Kildahl har fundet sig godt til rette i Andelskassen i Ribe.
Linea Kildahl har fundet sig godt til rette i Andelskassen i Ribe.
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum