Kræftens Bekæmpelse

Line Paarup Kirkeby Petersen nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Praktiserende læge Line Paarup Kirkeby Petersen, Børkop, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse.

Line Paarup Kirkeby Petersen vil som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse blandt andet arbejde for, at der skabes et endnu større, bedre og mere forpligtende samarbejde mellem de praktiserende læger og sygehusene, således at kræftpatienterne oplever, at deres praktiserende læge er endnu mere tydelig og involveret i hele kræftforløbet.

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse
Tlf. 2889 6055

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse: Nødvendigt med handleplan for tobaksforebyggelse14.3.2018 07:05pressemeddelelse

Regeringen har sammen med en lang række aktører sat et vigtigt og ambitiøst mål: Ingen børn og unge skal ryge i Danmark i 2030. Men nye tal viser, at det går den stik modsatte vej, for flere unge begynder at ryge. Uret tikker, og det kræver politisk handling her og nu at nå målet om røgfri generation i 2030. I dag diskuterer politikere og eksperter muligheder under Kræftpolitisk Forum 2018 på Christiansborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum