Danske Spil A/S

Lille landsby ramt af millionærgaranti

Del

I en ganske lille landsby i Midtjylland er en indbygger pludselig blevet millionær over natten: Landsbyboeren havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement – og var så heldig at blive udtrukket som vinder af Millionærgarantien.

Man skal ikke give op, selv om man i første omgang ikke lige rammer syv rigtige, når man spiller Lotto: Det kan en heldig indbygger i en midtjysk landsby tale med om. Hver eneste weekend bliver der trukket lod om to præmier på 1.000.000 kroner, og lørdag ramte den ene altså ned i den lille by midt i Jylland.

Den nyslåede millionær havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement – og der var ellers ingen gevinst på kuponen.

Præcis det samme kan man sige om weekendens anden vinder af Millionærgarantien. Vedkommende kommer fra Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København og havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement og havde heller ikke yderligere gevinster.

Sidste uge bød også på en dansk millionærvinder i Eurojackpot. Desværre var det ikke den helt store præmie, men derimod ’kun’ en tredjepræmie. Det er dog slet ikke så ringe, for det udløser hele 1.696.133 kroner til en heldig person i den nordlige del af rigsfællesskabet: Kuponen var nemlig blevet spillet hos Brugsen i Nuuk på Grønland.

Det betyder også, at der stadig er 750 millioner kroner i førstepræmiepuljen ved tirsdagens trækning i Eurojackpot.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Lotto

Lotto, vindertal 5. november:

1, 3, 9, 13, 26, 27, 35

Lotto, tillægstal 5. november:

25

Eurojackpot

Eurojackpot vindertal fredag 4. november:

7, 9, 40, 48, 49

Eurojackpot stjernetal, fredag 4. november:

7, 8

Eurojackpot vindertal tirsdag 1. november:

18, 32, 39, 42, 44

Eurojackpot stjernetal, tirsdag 1. november:

4, 7

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Jo flere mål Gidsel og Hansen scorer i aften, desto flere penge vinder danskerne hos Danske Spil27.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

De danske håndboldherrer er storfavoritter til at slå Spanien i VM-semifinalen i aften, og det kan de mærke hos Danske Spil, hvor stort set alle væddemål er lavet på sejr til de rød-hvide: Men der er himmelvid forskel på, hvor mange penge danskerne vinder på en sejr over Spanien. Tommelfingerreglen er: Jo større dansk sejr, desto større gevinst til danskerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum