Live Nation Denmark ApS

LIL YACHTY ANNONCERER THE FIELD TRIP TOUR ‘23

Del
I FORLÆNGELSE AF SIT YDERST ANMELDERROSTE ALBUM, ’LETS START HERE.’, DRAGER LIL YACHTY UD PÅ EN VERDENSOMSPÆNDENDE TOUR MED 39 SHOWS

LIL YACHTY: THE FIELD TRIP TOUR

LØRDAG 25. NOVEMBER 2023

K.B. HALLEN

Lil Yachty har offentliggjort sin 39 show lange verdensomspændende tour i kølvandet på hans seneste album ’Let’s Start Here.’. Albummet, der er udgivet på Quality Control Music/ Motown Records, udkom i januar 2023 til massiv anmelderros. The Field Trip Tour, der er produceret af Live Nation og Bose, starter til september i USA inden den drager videre til Europa. På den europæiske del af touren vil Lil Yachty kunne opleves i København i K.B. Hallen lørdag 25. november.

Artist presale starter 9. maj kl. 14:00. Live Nation presale starter 11. maj kl. 12:00, og det generelle billetsalg starter fredag 12. maj kl. 12:00. For mere information om billetter kan man besøge fieldtriptour.com.

Touren annonceres en måned efter at Lil Yachty udgav musikvideoen til singlen ’Strike (Holster)’. Yachty startede 2023 med et brag, da han udgav det banebrydende psychedelic alternative rock album, ’Let’s Start Here.’, som modtog enorm anmelderros af medier og hans musikalske kollegaer. Dette ledte til en forside på Billboard magazine og en debutoptræden i Saturday Niglt Live (SNL), hvor Lil Yachty optrådte med ’the BLACK seminole’og ’drive ME crazy!’sammen med et live band.

Om Lil Yachty:

Lil Yachty er en amerikansk rapper, sanger, sangskriver og producer fra Atlanta, Georgia. Han har udgivet fem studiealbums, hvor hans seneste, ’Let's Start Here.’, er et psychedelic alternative rock album udgivet i januar 2023. Albummet debuterede som #1 på Billboards Top Rock & Alternative Albums liste, #9 på Billboards Top-200 liste, var #1 Album på Apple Music og fik over 60 millioner streams i de første to måneder.

Mange kender Lil Yachty som en af de mest toneangivende rappere fra midten af 2010’erne og frem. Han var en del af den hæderkronede XXL Freshman Class fra 2016 sammen med andre megastjerner som Lil Uzi Vert, 21 Savage og Kodak Black. Dette kulminerede med Yachtys hit-single ’Poland’ fra sidste år, som gik viralt og strøg op af hitlisterne verden over.

Tidligere i år gjorde Lil Yachty dog det uventede og tog sin lyd i en helt ny retning med udgivelsen af ’Let’s Start Here.’. Albummet tog anmeldere over hele verden med storm med sin unikke lyd, som er sjældent hørt fra en rapper af den kaliber. Soundvenue skrev i deres anbefaling af albummet: ”Det er i sig selv fascinerende, at Yachty på den måde kaster sin uforbeholdne kærlighed over psykedelisk rock. Yachty har altid været grænsesøgende, men her tager han virkelig excentriciteten til ekstremerne.”

 

Billetpriser: 400 kr. + gebyr

Billetsalget starter 12. maj kl. 12:00 via livenation.dk og billetlugen.dk, og der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.

Live Nation presale starter 11. maj kl. 12:00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk.

Der er ligeledes begrænsning på max 8 billetter per kunde i presale.

Følg Lil Yachty:
Website | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

THE FIELD TRIP TOUR ‘23 NORTH AMERICA DATES:

fieldtriptour.com

Thu Sep 21 — Washington, DC — Echostage
Fri Sep 22 — New York, NY — SummerStage in Central Park
Sun Sep 24 — Philadelphia, PA — The Fillmore
Mon Sep 25 — Raleigh, NC — The Ritz
Wed Sep 27 — Montreal, QC — MTELUS
Fri Sep 29 — Wallingford, CT — The Dome at Oakdale
Sun Oct 01 — Pittsburgh, PA — Roxian Theatre
Mon Oct 02 — Toronto, ON — HISTORY
Wed Oct 04 — Charlotte, NC — The Fillmore Charlotte
Sun Oct 08 — Indianapolis, IN — Egyptian Room at Old National Centre
Mon Oct 09 — Nashville, TN — Marathon Music Works
Wed Oct 11 — New Orleans, LA — The Fillmore
Sun Oct 15 — Tempe, AZ — Marquee Theatre
Tue Oct 17 — San Diego, CA — SOMA
Sat Oct 21 — Vancouver, BC — UBC - Doug Mitchell Thunderbird Sports Centre Sun Oct 22 — Portland, OR — McMenamins Crystal Ballroom
Thu Oct 26 — Las Vegas, NV — Brooklyn Bowl Las Vegas
Fri Oct 27 — Salt Lake City, UT — The Complex
Sun Oct 29 — Denver, CO — Fillmore Auditorium
Tue Oct 31 — St. Louis, MO — The Pageant
Thu Nov 02 — Minneapolis, MN — Fillmore
Sat Nov 04 — Madison, WI — The Sylvee
Sun Nov 05 — Detroit, MI — The Fillmore

THE FIELD TRIP TOUR ‘23 EUROPE DATES:
Wed Nov 22 — Oslo, Norway — Sentrum Scene
Fri Nov 24 — Stockholm, Sweden — Fryhuset
Sat Nov 25 — Copenhagen, Denmark — KB Hallen
Mon Nov 27 — Berlin, Germany — Columbiahalle
Tue Nov 28 — Cologne, Germany — Palladium
Thu Nov 30 — Manchester, UK — O2 Victoria Warehouse
Fri Dec 01 — London, UK — OVO Wembley Arena
Sun Dec 03 — Glasgow, UK — O2 Academy
Mon Dec 04 — Birmingham, UK — O2 Academy
Wed Dec 06 — Paris, France — Salle Pleyel
Fri Dec 08 — Tilburg, Netherlands — Poppodium013
Sun Dec 10 — Brussels, Belgium — Ancienne Belgique
+Tue Dec 12 — Barcelona, Spain — Razzmatazz
Thu Dec 14 — Milan, Italy — Fabrique
Sat Dec 16 — Zurich, Switzerland — Komplex 457
Sun Dec 17 — Vienna, Austria — Gasometer

 

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det kritikerroste band Halestorm kommer til Store VEGA 10. november 20231.6.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den amerikanske hård rock-kvartet, med den karismatiske forsanger og guitarist Lzzy Hale i front, står med deres metalliske og skarptskårne lyd bag en af de mest succesfulde grupper indenfor hård rock og metalgenren. Sammen har de delt scenen med nogle af de største og mest populære navne, senest som support for Alter Bridge på deres Pawns & Kings Tour 2022. I 2013 vandt bandet en Grammy for bedste Hard Rock/Metal Performance, for singlen ”Love Bites (So Do I)” (2012), foran navne som Anthrax og Megadeth, og i 2019 blev de kåret som ”Rock Artist of the Decade” af det amerikanske musikmagasin Loudwire.

The Dead Daisies fejrer 10-års jubilæum med verdensturné, hvor de giver koncert i Pumpehuset 14. november 2023!19.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske rockband The Dead Daisies markerer en milepæl, da de fejrer deres 10-års jubilæum som et banebrydende rockband i år. Bandet har gennem årene etableret sig som en stærk kraft inden for rockmusikken og har skabt en dedikeret fanskare over hele verden. The Dead Daisies blev dannet i 2013 og har siden da været synonym med kvalitetsrock og energiske live-optrædener. Bandet kombinerer elementer fra klassisk rock med moderne tendenser, hvilket har resulteret i en unik og genkendelig signaturlyd.

Albumaktuelle Demob Happy spiller i Pumpehuset fredag 22. september16.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Demob Happy blev dannet i 2008 i Newcastle og består af Matthew Marcantonio (bassist, forsanger) Adam Godfrey (guitar, vokal) og Tom Armstrong (trommeslager, vokal). Bandet har cementeret en plads som et af de mest lovende rockbands i Storbritannien med over 35 millioner streams til dato. Demob Happy kombinerer catchy melodier med intense guitar-riffs og kraftfulde vokaler i deres musik. Desuden er de kendt for deres energiske og dynamiske liveoptrædener.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum