Lidl Danmark

Lidl i Nyborg er klar med loungeområde, børnecykelbane og is i massevis tæt på opløbsstrækningen, når cykelfeberen rammer Fyn

Del

Cykelfeberen rammer Nyborg lørdag d. 2. juli. Lidl giver i den forbindelse cykelentusiaster mulighed for at komme helt tæt på målstregen. Dagligvarekædens butik i den østfynske by inviterer nemlig til folkefest på parkeringspladsen, som er placeret under 100 meter før målstregen.

Alle er velkommen, når Lidl stiller sin parkeringsplads til rådighed for cykelentusiaster lørdag d. 2. juli.
Alle er velkommen, når Lidl stiller sin parkeringsplads til rådighed for cykelentusiaster lørdag d. 2. juli.

Om under en uge bliver Danmark ramt af “Den gule cykelfeber”, lyden af sommer vil være alt overskyggende og ryttere vil suse på tværs af Danmark. En stor begivenhed som Lidl bidrager til, og derfor forvandler vi for en dag parkeringspladsen ved butikken i Nyborg til en cykel- og folkefest.   

“I Danmark er der en stærk cykelkultur, og cykling er en del af mange danskeres DNA. I sommeren 2022 samles hele Danmark til cykelfest blandt andet i Nyborg, og det fællesskab vil vi i Lidl meget gerne bakke op om. Derfor er jeg glad for, at vi har mulighed for at stille vores parkeringsplads, som har en sublim beliggende på ruten, til rådighed for Nyborgs borgere, som får mulighed for at opleve opløbsstrækningen helt tæt på,” siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl. 

Lørdag d. 2. juli har 2. etapesin afslutning i Nyborg, og lige ved opløbsstrækningen, under hundrede meter før målstregen, ligger Lidls butik i byen. Derfor inviterer Lidl til folke- og cykelfest på sin parkeringsplads. 

Loungemiljø, frugt og 5000 gratis is 
Lidls parkeringsplads ligger lige ud til Storebæltsvej, som lægger asfalt til opløbsstrækningen. Det giver unik mulighed for at opleve en af verdens største sportsbegivenheder på nært hold, så hvis du kommer på Lidls parkeringsplads lørdag d. 2. juli, vil rytterne suse lige forbi. 

Dagligvarekæden sørger for et loungemiljø med over 200 siddepladser, en cykelbane til børn, og så uddeler dagligvarekæden blandt andet 5000 gule ananasis i løbet af dagen. Derudover sørger Lidl for over 10.000 stk. frisk frugt, 2100 stk. vand og stiller ikke mindst masser af parasoller op, så man kan følge cykelløbet uden at blive generet af hverken sol eller regn.  

Området åbner kl. 11 og lukker kl. 18.  

2. etape, lørdag d. 2. juli: Roskilde – Nyborg 

Starten skydes i gang på Stændertorvet i Roskilde kl. 12, og rytterne forventes i mål i Nyborg mellem kl. 17 og 18.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Alle er velkommen, når Lidl stiller sin parkeringsplads til rådighed for cykelentusiaster lørdag d. 2. juli.
Alle er velkommen, når Lidl stiller sin parkeringsplads til rådighed for cykelentusiaster lørdag d. 2. juli.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum