Lidl Danmark

Lidl henter international profil: Zita Szlavikovics bliver første kvindelige salgsdirektør i Danmark

Share

Zita Szlavikovics er ny salgsdirektør i Lidl Danmark. Med mere end 20 års erfaring indenfor detail og handel samt bestridelse af stillinger som salgsdirektør og stedfortrædende CEO i andre Lidl-lande er Zita Szlavikovics godt rustet til opgaven.

I maj tiltræder den internationale profil Zita Szlavikovics stillingen som salgsdirektør i Lidl Danmark.
I maj tiltræder den internationale profil Zita Szlavikovics stillingen som salgsdirektør i Lidl Danmark.

Zita Szlavikovics skal fremover bestride rollen som salgsdirektør i Lidl Danmark, hvor hun bliver den første kvinde i den stilling i dagligvarekædens direktion. Hun kommer med 15 års erfaring i europæisk Lidl-regi, senest tre år som salgsdirektør og stedfortrædende CEO i Lidl Rumænien.  

43-årige Zita Szlavikovics, der er født og opvokset i Ungarn, havde første officielle arbejdsdag i stillingen d. 2. maj, og arbejdet for den nye salgsdirektør i Lidl Danmark indledes med en måneds intensivt dansk sprogkursus, hvorefter arbejdet på salgsområdet for alvor kan begynde. 

“Jeg glæder mig meget til jobbet som salgsdirektør i Danmark. De danske kunder er kvalitets- og prisbevidste og sætter den gode indkøbsoplevelse højt, så det ser jeg frem til fortsat at give dem i alle vores butikker. Jeg ser især frem til at møde og indlede arbejdet med mine nye kolleger i butikkerne, fordi de med den daglige kundekontakt har en af de vigtigste roller i vores forretning,” lyder det fra Zita Szlavikovics. 

At udveksle kompetencer på tværs af lande har en lang historie bag sig i Lidl, og adm. direktør i Lidl Danmark, Jens Stratmann, ser frem til samarbejdet med den nye salgsdirektør. 

“Lidl vil være danskernes førstevalg, og derfor er det også helt centralt, at vi er i stand til at have nogle flotte butikker og kvalitetsvarer til den bedste pris. Derfor er jeg meget glad for, at Zita Szlavikovics bliver en del af direktionen, hvor vi uden tvivl får gavn af hendes store internationale erfaring og indsigt, samtidig med at hun er en dygtig leder og et engageret menneske.”  

Zita Szlavikovics havde sin første officielle arbejdsdag mandag d. 2. maj.  

Lidl Danmarks direktion består pr. 2. maj 2022 af: 

  • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann 
  • CFO/Økonomidirektør og stedfortrædende CHRO/HR-direktør, Thorbjørn Liebing 
  • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape 
  • COO/Salgsdirektør, Zita Szlavikovics 
  • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen 

Keywords

Contacts

Images

I maj tiltræder den internationale profil Zita Szlavikovics stillingen som salgsdirektør i Lidl Danmark.
I maj tiltræder den internationale profil Zita Szlavikovics stillingen som salgsdirektør i Lidl Danmark.
Download

About Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Subscribe to releases from Lidl Danmark

Subscribe to all the latest releases from Lidl Danmark by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.

Latest releases from Lidl Danmark

In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.

Visit our pressroom