Lidl Danmark

Lidl donerer snacks og drikkevarer til Klovneløb i 56 byer, når tusindvis løber for Danske Hospitalsklovnes arbejde

Del

For 11. år i træk afholder Danske Hospitalsklovne Klovneløb, og i år donerer Lidl snacks og drikkevarer til løbene i hele 56 danske byer. Her mødes familier og venner og løber for at samle penge ind, så endnu flere hospitalsklovne kan gøre en forskel for indlagte børn og unge på hospitaler i Danmark.

Lidl sørger for drikkevarer og snacks til årets Klovneløb, når familier og venner samles for at løbe i en god sags tjeneste på tværs af hele Danmark.
Lidl sørger for drikkevarer og snacks til årets Klovneløb, når familier og venner samles for at løbe i en god sags tjeneste på tværs af hele Danmark.

Fra d. 23. april og frem til d. 18. september afholdes de årlige Klovneløb på tværs af Danmark. Klovneløbene har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Ved løbene samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må opholde sig på landets hospitaler i kortere eller længere perioder.

Til alle Klovneløb vil der være en rute mellem en og tre kilometer, som de fleste kan gå eller løbe med på. For de mere drevne løbere vil der i udvalgte byer være mulighed for at løbe længere distancer. Bliver man tørstig og småsulten af løbeturen, vil der i alle byer være gratis drikkevarer og snacks med kærlig hilsen fra Lidl. 

”Hos Lidl ønsker vi at bidrage til det samfund, vi er en del af – og Danske Hospitalsklovne er en hjertesag for os. Derfor er vi glade for at kunne donere snacks og drikkevarer til årets Klovneløb, som muliggør at endnu flere Danske Hospitalsklovne kan komme ud og sprede glæde og latter blandt indlagte børn og unge på landets hospitaler,” siger Jens Stratmann, der er adm. direktør i Lidl.

En sjov dag i den gode sags tjeneste

Klovneløbet er for alle – uanset om man vil gå, rulle eller løbe. Her er det vigtigste, at man får en sjov og hyggelig dag, mens man bidrager til en god sag. En billet koster 70 kr., hvor 63 kr. går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. De resterende syv kr. går til den lokale arrangør, hvis vedkommende ønsker dette.

”Opbakning igennem donationer og tilmeldinger betyder en verden til forskel for os. Danske Hospitalsklovne arbejder for at møde og styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, men da vi er en velgørende forening, er vi afhængige af økonomisk støtte fra virksomheder som Lidl. Så vi er meget glade for, at Lidl bidrager til Klovneløbene og dermed vores arbejde. Vi håber, at mange vil komme og være med,” udtaler Tania Dethlefsen, direktør for Danske Hospitalsklovne.

Køb billet og se hvornår Klovneløbet finder sted nær dig her:
https://danskehospitalsklovne.dk/klovneloeb 

Læs mere om samarbejdet her:
https://om.lidl.dk/ansvarlighed/samfund/subitems/undersider/danske-hospitalsklovne

Faktaboks

  • Lidls samarbejde med Danske Hospitalsklovne blev etableret i 2012, og siden 2015 har Lidl været hovedsponsor for foreningen.
  • Flaskepanten bliver doneret til det lokale sygehus.
  • Hospitalsklovnene er en velgørende forening, der stilles gratis til rådighed for afdelingerne og lønnes af foreningen. Hospitalsklovnenes arbejde er kun muligt med økonomisk støtte fra private, virksomheder og fonde.
  • Der er pt. 61 hospitalsklovne hos Danske Hospitalsklovne. Det er foreningens mål at nå ud til alle børn og unge på de danske hospitaler, på landets børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger samt bosteder for børn med svær autisme.
  • Alle hospitalsklovne gennemgår en 1,5-årig uddannelse.

I disse byer afholdes der Klovneløb i 2022:

Hirtshals, d. 23. april
Helsinge, d. 30. april
Ulstrup, d. 30. april
Esbjerg, d. 30. april
Nibe, d. 7. maj
Ringby Fanø, d. 8. maj
Langeskov, d. 8. maj
Jyderup, d. 8. maj
Maribo, d. 13. maj
Holte, d. 21. maj
Gilleleje, d. 21. maj
Aabybro, d. 21. maj
Brande, d. 21. maj
Haslev, d. 22. maj
Liseleje, d. 22. maj
Skanderborg, d. 22. maj
Hørning, d. 22. maj
Hobro, d. 26. maj
Aalborg, d. 29. maj
Skælskør, d. 29. maj
Nordborg, d. 29. maj
Lejre, d. 3. juni
Hjørring, d. 3. juni
Vordingborg, d. 4. juni
Jægerspris, d. 5. juni
Dalmose, d. 11. juni
Grenå, d. 11. juni
Nykøbing F., d. 11. juni
Kalundborg, d. 11. juni
Skagen, d. 11. juni
Rynkeby, d. 11. juni
Kolind, d. 12. juni
Spøttrup, d. 12. juni
Svaneke, d. 12. juni
Lindved, Vejle, d. 12. juni
Næstved, d. 12. juni
Nykøbing Mors, d. 16. juni
Holstebro, d. 16. juni
Sabro, d. 17. juni
Herning, d. 18. juni
Faaborg, 18. juni
Tappernøje, d. 18. juni
Kolding, d. 18. juni
Sæby, d. 18. juni
Give, d. 18. juni
Helsingør, d. 19. juni
Bolderslev, d. 25. juni
Ølsted, d. 25. juni
Hasle, d. 25. juni
Karrebæksminde, d. 26. juni
Humlebæk, d. 7. august
Kirke Såby, d. 20. august
Ringsted, d. 20. august
Højslev, d. 20. august
Skærbæk, d. 11. september
Allerød, d. 18. september

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lidl sørger for drikkevarer og snacks til årets Klovneløb, når familier og venner samles for at løbe i en god sags tjeneste på tværs af hele Danmark.
Lidl sørger for drikkevarer og snacks til årets Klovneløb, når familier og venner samles for at løbe i en god sags tjeneste på tværs af hele Danmark.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum