Lidl Danmark

Lidl åbner butik nr. 139 i Dragør

Del

Lidl åbner sin første butik i Dragør torsdag den 1. december – lige i tide til julehandlen. Butikschef Ricky Meyer glæder sig til at byde sine nye kunder velkommen - endda så meget at han i oktober drog ud og hilste på forkant.

Ricky Meyer og hans team afholdt en teambuilding-aften i Lidl-butikken på Amager Landevej for at styrke sammenholdet inden åbningen af butikken på Kirkevej 137-139 i Dragør.
Ricky Meyer og hans team afholdt en teambuilding-aften i Lidl-butikken på Amager Landevej for at styrke sammenholdet inden åbningen af butikken på Kirkevej 137-139 i Dragør.

Omkring første december er der mange, som glæder sig til jul, men udover at glæde sig til jul glæder Ricky Meyer sig til at åbne Lidls syvende butik på Amager.

“Lidl er meget mere end kvalitetsprodukter til gode priser. Vi vil gerne være en del af lokalsamfundet, og ved at placere os i Dragør kommer vi ikke kun ud på nyt territorie, vi kommer også ud og kan engagere os i og bidrage til Dragørs allerede hyggelige og forankrede lokalområde. Jeg glæder mig især til at kunne tilbyde kunderne vores prisvindende bakeoff-produkter – og selvfølgelig også vores friske frugt- og grøntafdeling.” siger Ricky Meyer.

Ricky Meyer tog allerede hul på festlighederne, da han i efterårsferien tog ned i Dragør by. Han havde glædet sig så meget til at møde sine fremtidige kunder i Dragør, at han sammen med sit team tog ned til den gamle by i Dragør for at hilse på de lokale og uddele en smagsprøve på donuts fra Lidls bakeoff-afdeling.

”Det var oplagt at introducere kunderne til Lidl med en smagsprøve fra vores store udvalg. Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god indkøbsoplevelse med stort udvalg til skarpe priser og god kundeservice – og altid i en pæn butik,” fortæller Ricky Meyer.

Er allerede i gang med at styrke fællesskabet i butikken

Ricky Meyer begyndte i Lidl i juli og har været i gang med en større oplæring for at lære dagligvarekædens koncepter, produkter og standarder at kende for at kunne åbne butikken på bedst mulig vis.

Han er dog ikke helt grøn i at styre en butik, da han kommer fra detailbranchen og har været butikschef i mange år. Han er dog meget positivt overrasket over sammenholdet i Lidl, som allerede sidder dybt i ham. Han glæder sig til at opbygge et stærkt team til butikken med helt nye medarbejdere. Midt i november havde Ricky Meyer samlet sit hold en aften, så de kunne lære hinanden at kende og dermed styrke sammenholdet .

“Det er en superfed ære at få lov til at være med til at åbne en helt ny butik – specielt i Dragør - da vi kan komme ud til en hel ny by, som ikke er vant til at have en Lidl i nærområdet. Jeg har været ude blandt borgerne i Dragør med henblik på at præsentere mig selv over for mine nye kunder, samtidig med at jeg har rekrutteret nye medarbejdere til min butik. Vi har bevidst forsøgt at få så mange lokale med på holdet som muligt. Det giver et meget bedre lokalt kendskab,” siger Ricky Meyer.

Har længe haft Dragør i kikkerten

Lidls nye butik ligger lige op til Dragør-centeret og ligeledes et nærområde med mange omkringliggende boliger. Udviklings- og ejendomsdirektør hos Lidl, Mads T. Nielsen, glæder sig til at kunne forsyne lokalområdet i Dragør med en Lidl-butik.

“Vi har længe haft Dragør i kikkerten, og da vi endelig fik muligheden for at etablere os her, tog vi den. Vi har glædet os helt vildt til at kunne placere en Lidl-knappenål netop i Dragør, og som ovenikøbet er bygget efter alle kunstens regler,” forklarer Mads T. Nielsen

Med 43 parkeringspladser har Lidl i Dragør altid plads til sine kunder, hvornår de end må kigge forbi, og så vil de også blive mødt af et flot udsyn i beplantning rundt om butikken.

”Vi vil være med til at løfte lokalområdet med stor parkeringsplads og vild beplantning hele vejen rundt om butikken – et såkaldt biodiversitetsbælte – så vi bidrager til biodiversiteten og et rekreativt område. Jeg er sikker på, at vores kunder vil få oplevelsen af at træde ind i en dagligvarebutik af høj kvalitet og moderne indretning, hvor de bliver budt velkommen af et imødekommende personale i Ricky Meyer og hans team, ” fortæller Mads T. Nielsen.

Er du nysgerrig efter at se den nye butik og møde Ricky Meyer og hans team, så finder du dem på Kirkevej 137-139 i Dragør. Der er nyåbningsfest torsdag d. 01/12 fra kl. 8, hvor Dragørs borgmester, Kenneth Gøtterup (K), også vil deltage. Den nye butik har åbent hver dag fra klokken 08.00 til 22.00

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ricky Meyer og hans team afholdt en teambuilding-aften i Lidl-butikken på Amager Landevej for at styrke sammenholdet inden åbningen af butikken på Kirkevej 137-139 i Dragør.
Ricky Meyer og hans team afholdt en teambuilding-aften i Lidl-butikken på Amager Landevej for at styrke sammenholdet inden åbningen af butikken på Kirkevej 137-139 i Dragør.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 139 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Europas bedste private label-produkter er fundet: Lidls vaniljeis og æbleeddike fra lokale, danske leverandører løber med to priser31.1.2023 10:03:00 CET | Pressemeddelelse

Lidls private label-serie ’En Bid af Danmark’ er ikke kun populær i Danmark, men anerkendes nu også internationalt ved European Private Label Awards 2023. Her har to danske produkter, henholdsvis økologisk æbleeddike fra lollandske Fra Fejø og økologisk vaniljeis fra sydfynske Skarø Is, vundet hver sin kategori ved uddelingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum