L&F

L&F glæder sig over hvid røg om finansloven

Del

L&F glæder sig over, at regeringen og DF er blevet enige om en ny finanslov.

Landbrug & Fødevarer glæder sig over finansloven, der indeholder gode elementer for erhvervsliv og Produktionsdanmark. Adm. direktør, Karen Hækkerup, lægger ikke skjul på, at hun også håber, at julefreden snart kan sænke sig med en ambitiøs skatteaftale.

Landbrug & Fødevarer roser aftaleparternes fokus på yderområderne og vækst i hele Danmark. Herunder blandt andet penge til udvidelse af motorvejsnettet og billigere brotakster. Ligesom penge til erhvervsskolerne falder på et tørt sted. Specifikt fremhæves også BoligJobordningen.

- Det er positivt for Produktionsdanmark, at man fastholder BoligJobordningen. Det kan bidrage til vedligeholdelsen af boliger i yderområderne. Det er vigtigt, at ordningen nu bliver permanent, så vores borgere og virksomheder kan få ro til at tænke langsigtet, siger Karen Hækkerup og fortsætter:

- Jeg hæfter mig også ved, at der afsættes midler til sundhed. Vi glæder os i Landbrug & Fødevarer til at nærlæse, hvordan de bliver udmøntet og håber at kunne genkende nogle af vores egne forslag.

- Vi ser frem til, at regeringen nu kommer videre med skattepakken, hvor vi håber, der er fokus på at løse nogle af udfordringerne i fødevareerhvervet. Vi har brug for lavere skatter og et øget arbejdsudbud, så vores virksomheder har adgang til den nødvendige arbejdskraft og dermed ikke må takke nej til ordrer og miste dem til udenlandske konkurrenter, slutter Karen Hækkerup af.

Landbrug & Fødevarer ser frem til at nærlæse hele aftaleteksten og håber også, at partierne bag en kommende skattepakke vil øge fødevareerhvervets konkurrenceevne ved at afskaffe pesticidafgiften og jordskatten.

Billeder

Information om L&F

L&F
L&F
Axeltorv 3, 1. sal
1609 København V

3339 4000http://www.lf.dk/
Landbrug & Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. Med en eksport på 156 milliarder kroner årligt og med 169.000 beskæftigede repræsenterer vi et af Danmarks vigtigste eksporterhverv. Ved at nytænke og synliggøre erhvervets bidrag til samfundet sikrer vi vores medlemmer en stærk placering i Danmark og globalt.

Følg pressemeddelelser fra L&F

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra L&F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum