Danske Spil A/S

Lettet kvinde vinder 1.000.000 kroner: ’Som en hovedpine, der har løftet sig’

Del
En ung kvinde fra Amager vinder en million kroner i Det Store Jule Lotto og bruger pengene på at genvinde kontrollen over sit eget liv: ”Nu er den private gæld ude af verden. Det er meget befriende,” siger hun.

Energikrise, inflation og stigende priser på alt fra elektricitet til smør var længe en sten i skoen for en ung kvinde fra Amager.

Men det er det ikke længere, for hun er nemlig en af de 12 heldige danskere, der vandt 1.000.000 kroner i Det Store Julelotto den 25. december.

”Jeg går ikke med livrem og seler, men jeg kan godt lide at have styr på alt, og det har jeg ikke haft med inflationen og de stigende priser. Men det har jeg har nu. Det er meget befriende. Som en hovedpine, der har løftet sig,” siger hun om gevinsten, der tikkede ind på hendes bankkonto kort efter jul.

Væk med gælden

Jule-millionen fik dog ikke lov at blive stående ret længe, for en del af den er brugt på at udrydde en gæld, der har generet hende.

”Jeg troede først rigtigt på det, da pengene blev overført. Og nu er den private gæld allerede ude af verden,” fortæller hun glad.

Derudover så blev der også lige råd til en ekstra julegave til kæresten.

”Selvfølgelig. Jeg siger jo også, at det er ’os’, der har vundet pengene. Vi har fællesøkonomi, så det er ikke kun mig, der har vundet. Det ville heller ikke se så godt ud, hvis jeg kun gav ham et postkort fra Bahamas, vel?” spørger hun med et højt grin.

Det kan også godt være, at der bliver lidt ekstra til de lokale håndværkere: Parrets hus kunne nemlig godt trænge til en kærlig hånd hist og her. Blandt andet i køkkenet:

”Vi har hele tiden drømt om et nyt køkken. Jeg bruger rigtigt meget tid i køkkenet,” fortæller hun.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum