Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller udvider markant på rustfrit stål

Del

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller tager et stort skridt mod at blive one stop shop på rustfrit stål.

Flere virksomheder får øjnene op for fordelene ved at konsolidere indkøbet hos færre leverandører. Det oplever stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som er totalleverandør til industrien, bygge- og håndværksbranchen og har et kontinuerligt fokus på at udvide sortimentet med relevante produkter. Nu får grossistens sortiment af rustfrit stål et boost.

Dobbelt op på rustfri rør og stænger

Konkret udvider Lemvigh-Müller sit sortiment af rustfri rør og stangstål med 50 procent:

”Vi har lyttet til vores kunders ønske om at kunne samle indkøbet af rustfrit stål hos os. Vi står stærkt på markedet for rustfrie plader. Fremadrettet kan vi tilbyde et tilsvarende bredt og dybt udvalg på rustfrie rør og stangstål - og give vores kunder i blandt andet spåntagende- og smedevirksomheder, maskin- og levnedsmiddelindustrien endnu bedre service”, siger Palle Thomassen, Director, Procurement & Sales, Stainless Steel & Metals, Lemvigh-Müller.

Mål: One stop shop

Målet er at Lemvigh-Müller skal være one stop shop på rustfrit stål. Sortimentsudvidelsen på 50 procent er derfor ikke et enkeltstående boost, men et stort, første skridt på vejen:

”Nu starter vi her og har fyldt lagrene med rustfri rør og stangstål, der er klar til levering. Vi har en plan for, hvordan vi bliver one stop shop på rustfri stål, og sortimentet vil blive yderligere udvidet”, siger Palle Thomassen.

Europæisk kvalitet 

Ved at samle indkøbet af rustfrit stål kan man bl.a. spare tid på administration og opnå volumenrabatter. Herudover er det også et spørgsmål om kvalitet, fortæller Palle Thomassen:

”Mere end 95 procent af vores rustfrie stål er fra europæiske værker, som leverer den højeste kvalitet på markedet, og samtidig tilbyder vi råd og vejledning om bl.a. kvaliteter. Vores specialister på rustfrit stål har en dyb viden om produkterne og kan hjælpe med den rigtige løsning, uanset om der er brug for plader, stangstål eller rør”.  

Billeder

Download
Palle Thomassen, Director, Procurement & Sales – Stainless Steel & Metals, Lemvigh-Müller.
Palle Thomassen, Director, Procurement & Sales – Stainless Steel & Metals, Lemvigh-Müller.
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum