Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller rykker på Private Label med erfaren indkøbs- og produktprofil

Del

Diana Wellemberg satte sig i august for enden af bordet som Market Director i Lemvigh-Müllers Private Label-team

I august tiltrådte Diana Wellemberg, 40, en nyoprettet stilling som Marked Director for Private Label i Lemvigh-Müller.

Diana har en MBA i Executive Business Administration og bringer mange års erfaring med Indkøbs-, Produkt- og Private Label-strategi med sig til stål- og teknikgrossistens Marked-Indkøb-funktion. Diana har tidligere arbejdet i virksomheder som PPG Industries, Royal Unibrew og senest Flügger, hvor hun siden 2015 har været henholdsvis Head of Global Procurement, Product Management & Supply Chain Processes.

I Lemvigh-Müller vil Dianas fokus være at opbygge en dedikeret Private Label-funktion, en ny strategi for området og et udvidet Private Label-sortiment. Formålet er at bygge på og styrke Lemvigh-Müllers eksisterende Private Label-tilbud og derigennem virksomhedens position som førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.

Privat bor Diana i Københavnsområdet med sin mand og to børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum