Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller kåret som Eliteleverandør – igen

Del

En klar strategi om at udbygge positionen på B2G-markedet bærer frugt for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, der for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør til det offentlige.

”Vi er selvfølgelig stolte over, at vi for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør, og at vi dermed er blandt de 1 pct. største leverandører til den offentlige sektor. Allermest er vi glade for det gode samarbejde, vi har i det daglige med bl.a. sundhedsvæsenet, kommuner, regioner, forsvaret, erhvervs- og fagskoler”.

Sådan lyder det fra Pernille Wichmann, der er salgsdirektør i Lemvigh-Müller med ansvar for Industri og B2G (Business to Government).

Lemvigh-Müllers samhandel med det offentlige tog sin begyndelse omkring årtusindeskiftet, og er stille og roligt  vokset gennem årene. De senere år har samhandlen taget ekstra fart, og udmærkelsen som Eliteleverandør i både 2019 og 2020 er resultatet af en dedikeret indsats, fortæller hun.

Dedikeret B2G-team

”Vi lagde sidste år en klar strategi om at udbygge vores position på B2G-markedet, hvor vi som totalleverandør har meget at byde ind med både i forhold til sortiment og serviceydelser. Vi oprustede blandt andet med et dedikeret B2G-team, der opererer på tværs af landet, og det er den indsats, vi ser bære frugt nu”, siger Pernille Wichmann.

Differentieret tilgang giver dyb indsigt

Hun fortæller, at B2G-teamet arbejder med en differentieret tilgang til de forskellige typer organisationer og institutioner i den offentlige sektor og bl.a. i større udstrækning end tidligere arbejder på strategisk indkøberniveau.

”Det har givet os en dybere indsigt i de indkøbsmæssige udfordringer, som de forskellige institutioner og organisationer hver især har – og en tilsvarende dybere forståelse af, hvordan vi som leverandør bedst muligt kan understøtte de forskellige behov”, siger Pernille Wichmann.

  • Som totalleverandør med et sortiment på 350.000 varenumre indenfor stål og tekniske artikler kan Lemvigh-Müller dække en stor del af det offentliges produktbehov i forhold til drift og vedligehold.
  • Lemvigh-Müller tilbyder en række serviceydelser indenfor bl.a. levering og indkøbsoptimering, som er med til at effektivisere det offentliges indkøb.

Nøgleord

Billeder

Download
Pernille Wichmann, salgsdirektør med ansvar for Industri og B2G, Lemvigh-Müller
Pernille Wichmann, salgsdirektør med ansvar for Industri og B2G, Lemvigh-Müller
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum