Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller henter erfaren kommerciel profil fra Hempel

Del

Anders Voldsgaard Clausen, 41 år, har sat sig i stolen som ansvarlig for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers regionale stålsalg samt salg af rustfri stål.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor Anders Voldsgaard Clausen får ansvaret for det ene af tre overordnede segmenter i Lemvigh-Müllers stålsalg.

Han er uddannet cand.merc. fra CBS og har senest været otte år hos malingsleverandøren Hempel, hvor han som Group Director havde ansvar for virksomhedens vindmøllesegment. Tidligere har han arbejdet hos Siemens Wind Power og MT Højgaard.

Han kommer med kommerciel tæft og holistisk forretningsforståelse og skal hos Lemvigh-Müller være med til at udvikle salget af stål og rustfrit stål bl.a. ved at sætte fokus på, hvordan man kan differentiere sig i markedet og skabe værdi for kunderne – ud over at have de rigtige produkter på hylderne.

Privat bor han i Humlebæk med sin kone og to børn.

Billeder

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum