Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller får Director of Marketing, Communications & Ecommerce

Del

Det er en af landets skarpeste marketingprofiler, der har stillet sig i spidsen for marketing, kommunikation og e-handel hos Lemvigh-Müller.

Natascha Shøtt skal gøre Lemvigh-Müller endnu skarpere digitalt.
Natascha Shøtt skal gøre Lemvigh-Müller endnu skarpere digitalt.

Natascha Schøtt, der er ny Director of Marketing, Communications & Ecommerce hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, kommer med mere end 20 års international erfaring med marketing, salg, ledelse, digitalisering og transformation fra tech-branchen.

Hun har i en årrække været Marketingchef for IBM Danmark, og efterfølgende en længere periode hos SAS Institute som Regional Marketing Director med ansvaret for Norden & Rusland. Tidligt i karrieren var hun hos Infor / Baan Company med ansvar for internationale og nordiske marketing- og kommunikationsaktiviteter.

Dus med data
Det har givet hende dyb indsigt i at drive transformation af traditionelle forretninger til digitaliserede forretninger og bred erfaring med, hvad det betyder for datadrevet forretningsudvikling, forandringsledelse og en innovationsdagsorden – alt sammen med udgangspunkt i den værdifulde kundeoplevelse.

Fokus på kundeoplevelsen
Med netop kundeoplevelsen i centrum skal hun hos Lemvigh-Müller være med til at videreudvikle forretningsstrategien og drive en digital transformation, der har til hensigt at sikre, at kunderne oplever Lemvigh-Müller som den foretrukne partner for deres forretning fremadrettet.

Natascha Schøtt er opstillet på Dansk Markedsførings ’The M List 2020’, som fremhæver de allerdygtigste inden for branchen.

Hun bor i Charlottenlund med sin mand og tre sønner.

Kontakter

Billeder

Natascha Shøtt skal gøre Lemvigh-Müller endnu skarpere digitalt.
Natascha Shøtt skal gøre Lemvigh-Müller endnu skarpere digitalt.
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum