Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller er i eliten for offentlig samhandel

Del

Danmarks største stål- og teknikgrossist udmærker sig indenfor B2G-handel – et helt andet game end B2B, der er grossistens kerneforretning.

Salgschef Allan Mikkelsen har ansvar for Lemvigh-Müllers salg til den offentlige sektor.
Salgschef Allan Mikkelsen har ansvar for Lemvigh-Müllers salg til den offentlige sektor.

Lemvigh-Müller er kåret til ’Eliteleverandør til det offentlige 2019’ af Udbudsvagten. Det betyder, at stål- og teknikgrossisten er blandt de 1 pct. største leverandører til den offentlige sektor. Stat, regioner, kommuner, forsyningssektoren og selvejende institutioner køber hver år for mere end 300 mia. kr. af private virksomheder. Det er med andre ord et kæmpe marked, Lemvigh-Müller udmærker sig på – ved siden af sin kerneforretning, som er salg af stål og tekniske artikler til industrien, byggeriet og installationssektoren.

”Vi har en lang historik som totalleverandør til det offentlige og leverer alt fra belysning til befæstelse, værktøj, el-teknik, værnemidler, kabler og stål. Det er alle varekategorier i vores sortiment på 350.000 varenumre, der er i spil”, siger salgschef Allan Mikkelsen, Lemvigh-Müller.

Alt til drift og vedligehold

Produkterne fra Lemvigh-Müller bliver typisk brugt til drift og vedligehold af offentlige bygninger og materiel. LED-belysningen på supersygehuset, fordelertavlen på politigården, museets intelligente alarmsystem og de sikkerhedssko, som erhvervsskolens pedel har på, kan også meget vel være leveret af Lemvigh-Müller.

Selvom det er de samme produkter, som grossisten sælger til sine B2B-kunder, så kræver samhandlen med det offentlige noget andet. Det er et kæmpe apparat af finde rundt i med politiske og administrative beslutningstagere – og så gælder der en række særlige, ufravigelige spilleregler.

For at få succes som leverandør til det offentlige, skal man sætte sig meget grundigt ind i udbudsbetingelser, kravspecifikationer og procedurekrav. Det er meget komplekst, og reglerne skal overholdes til punkt og prikke. Der er ikke plads til fodfejl, så er man ude. Det gør dog også nogle ting nemmere, at reglerne ikke kan bøjes, fortæller Allan Mikkelsen.

Relationer på den lange bane

Selvom det kan være vanskeligt at komme i betragtning som leverandør – og kan tage lang tid at lukke aftaler med det offentlige, så er det ofte loyale og stabile kunder, pointerer Allan Mikkelsen.

”Når man først er inde i varmen, er det ofte på den længere bane. Samtidig er der ikke de store udsving i markedet, for uanset om der er krise eller ej, skal sygehusene, skolerne og Forsvaret stadig driftes, så det er en stabil forretning, der er relativt uafhængig af konjunkturer”.

Kontakter

Billeder

Salgschef Allan Mikkelsen har ansvar for Lemvigh-Müllers salg til den offentlige sektor.
Salgschef Allan Mikkelsen har ansvar for Lemvigh-Müllers salg til den offentlige sektor.
Download
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum