LEGOLAND Billund

LEGOLAND® tyvstarter cykelevent til Grejsdalsløbets familieløb på lørdag

Del

Fra den 1. - 24. juni rammer cykelfeberen LEGOLAND® i Billund, hvor gæsterne skal være med til at bygge ’verdens største mindste cykelfelt’, som bliver 28 meter langt bygget i LEGO klodser, og skal strække sig fra Billund over Vejle til Paris. Allerede på lørdag kan de første familier være med til at bygge løs, når LEGOLAND besøger Grejsdalsløbet i Vejle.

Verdens største cykelløb kommer til Danmark til sommer, og i den forbindelse vil LEGOLAND® bygge ’verdens største mindste cykelfelt’ af LEGO® klodser sammen med gæsterne som en hyldest til den store sportsbegivenhed. 

- En af verdens absolut største sportsbegivenheder kommer til Danmark, så det skal vores gæster naturligvis også kunne mærke i LEGOLAND. Vi skal bygge verdens største mindste cykelfelt sammen med vores gæster, hvor familierne kan være med til at vise med LEGO klodser, hvad cykling er for dem, når de bygger deres egne historier til den store LEGO model. Det klodsede cykelfelt bliver 28 meter langt, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, siger Stine Ingemann Thomsen, der er marketing- og eventansvarlig i LEGOLAND. 

Tyvstarter event til Grejsdalsløbets familieløb

På lørdag tyvstarter LEGOLAND® årets nye event, når de besøger Grejsdalsløbet i Vejle, og de fremmødte familier kan være med til at bygge den første del af verdens største mindste cykelfelt. 

Grejsdalsløbets familieløb er en del af optakten til Tour de France, hvor familierne skal cykle de første 20 km af den rute, som Tour de France feltet skal køre på 3. etape, og efter løbet vil det blandt andet være muligt at bygge løs sammen med LEGOLAND. 

- Det er altid fantastisk at komme ud at bygge sammen med vores gæster, og vi glæder os rigtig meget til at tage hul på vores kæmpestore LEGO® byggeprojekt sammen med de familier, som skal ud at cykle til familieløbet til Grejsdalsløbet i Vejle. Efter vi har bygget videre på modellen i LEGOLAND i juni, kommer vi tilbage til Vejle igen, når vi besøger en af fanzonerne i forbindelse med etapestarten i starten af juli og viser den flotte model frem og får bygget de sidste modeller til cykelfeltet, siger Stine Ingemann Thomsen. 

På lørdag den 14. maj kan man komme og bygge med fra kl. 10.00-16.00 foran DGI huset i Vejle, og de første 150 børn, der er med til at bygge det store LEGO cykelfelt, får en LEGOLAND T-shirt. 

Man kan tilmelde sig Grejsdalsløbets familieløbet og læse meget mere om løbet på www.grejsdalsloebet.dk

Alle kan være med til at bygge løs – og det er ikke et krav, at man deltager i Grejsdalsløbets familieløb for at være med til at bygge verdens største mindste cykelfelt sammen med LEGOLAND.

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på presse@legoland.dk eller 2030 8184.

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

En drøm gik i opfyldelse, da Alba Helene Lykke fra Aarhus fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:34 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Alba Helene Lykke på 9 år fra Aarhus var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

En drøm gik i opfyldelse, da Fabian Bechard-Holsting fra Hvalsø fik udstillet sin egen LEGO model i LEGOLAND i dag2.4.2022 17:38:07 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag den 2. april slog LEGOLAND® dørene op for en ny sæson, hvor otte nye byggeoplevelser er på programmet. Dagen bød blandt andet på åbningsfernisering i LEGOLAND Gallery med rød løber, bobler og særligt inviterede gæster, hvor Fabian Bechard-Holsting på 13 år fra Hvalsø var blandt de første til at få udstillet en LEGO model i det nye galleri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum