LEGOLAND Billund

LEGOLAND slog dørene op til Halloween i LEGOLAND® med nyt monstertema og en helt ny aktivitet med levende monstre

Del

Fra i dag bliver LEGOLAND® som noget helt nyt invaderet af monstre til årets halloween, som kan opleves frem til den 30. oktober. Det helt nye monstertema byder blandt andet på nye, uhyggelige aktiviteter og en ny 4D-film i LEGO® Studios.

Nu er der endnu engang halloween på programmet i LEGOLAND®, og i år er parken blevet invaderet af et helt nyt monstertema. Man kan opleve en ny monster 4D-film i LEGO® Studios og monsterfede aktiviteter for hele familien, hvor man bl.a. kan lære monstertricks i Scary School. Det hele afsluttes med et brag søndag d. 30. oktober, hvor LEGOLAND byder på et imponerende fyrværkerishow og en (u)hyggelig monsterparade, hvor gæsterne opfordres til at trække i deres egen monsterudklædning for at deltage.

Monster Mansion – ny aktivitet med levende monstre

Allerede ved indgangen til den nye aktivitet – Monster Mansion – møder gæsterne den onde heks, som vogter ved sin boblende heksekedel og leder gæsterne ind i den nye monsteraktivitet i LEGOLAND®.

- Den helt store nyhed til halloween i år er Monster Mansion, hvor vi sammen med DYSTOPIA Entertainment, har udviklet en helt ny attraktion med levende monstre, så der er garanti for, at man bliver overrasket og lidt skræmt undervejs. Gæsterne har allerede taget rigtig godt imod den nye aktivitet og det nye monstertema, som er gennemgående for halloween i år, siger Stine Hegelund Ingemann Thomsen, som er senior brand manager og ansvarlig for events i LEGOLAND.

Monster Mansion er anbefalet til børn fra 7 år og op.

En monsterspækket gade: Monster Street

Igennem hele halloweenperioden kan man gå en tur ned ad Brick Street, der er blevet forvandlet til ’Monster Street’. Her kan gæsterne blandt andet opleve den nye 4D-film ”The Great Monster Chase”, bygge monstre af LEGO® klodser og møde de mange monstre, der lurer om hjørnet.

- Monster Street er fyldt med aktiviteter for hele familien. Her kan man lære at opføre sig som et monster i Scary School, spise et monstermåltid, bygge sit eget LEGO® monster og gå på digital monsterjagt, fortæller Stine Hegelund Ingemann Thomsen.

Udover de nye aktiviteter byder halloween i LEGOLAND® også på den klassiske Brick or Treat aktivitet, og hele parken er pyntet op med masser af græskar og flotte halloweendekorationer.

Monster Mansion, Scary School og Brick or Treat kan opleves alle lørdage i oktober samt alle dage i perioden den 15.-22. oktober, hvor der også vil være åbent helt til kl. 21.00 med mulighed for at prøve udvalgte forlystelser i mørket indtil kl. 20. Se hele programmet for halloween og læs mere om de forskellige aktiviteter på LEGOLAND.dk/monster.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på +45 2030 8184 eller presse@legoland.dk

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum