LEGOLAND Billund

LEGOLAND®, Lalandia, LEGO® House og WOW PARK inviterer til Danmarks største jobmesse for sæson- og fritidsjobs

Del
Lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00 slår de fire største turistattraktioner i Billund dørene op for første gang til fælles jobmesse i Billund Idrætscenter med mere end 750 ledige stillinger på højkant.

Skal du være prinsesse i LEGOLAND®, livredder i Lalandia, Play Agent i LEGO® House eller vil du hellere hjælpe gæsterne med at svinge sig i træerne i WOW PARK? Mulighederne er mange, hvis du står og mangler et sæson- eller fritidsjob i det nye år, når de fire turistattraktioner holder fælles jobmesse i Billund Idrætscenter lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00.

- Vi glæder os rigtig meget til jobmessen, som vi holder sammen for allerførste gang. Det gør vi først og fremmest for at gøre det så nemt som muligt for dem, der gerne vil arbejde i en af vores fantastiske turistattraktioner, så de kan nøjes med at komme til Billund én gang for at høre om de mange spændende muligheder, siger Claus Jeppesen, der er HR Director i LEGOLAND Billund.

Der er brug for medarbejdere i alle aldre

Det er ikke kun unge mennesker, de fire virksomheder er på jagt efter. Det er medarbejdere i alle aldre, som er klar til at møde de mange turister og danske gæster med et smil på læben.

- Vi lever alle sammen af at give vores gæster fantastiske oplevelser i vores attraktioner, så vi leder efter medarbejdere, som har lyst til at være med til at gøre det til årets bedste oplevelse, når gæsterne kommer til Billund. Det kan man både gøre, når man er ung, og skal have sit første rigtige arbejde, men det kan man også gøre, når man er lidt ældre eller er gået på pension, siger Lene Stejnicher, HR Manager i Lalandia Billund.

Snak med en, der har dit kommende job

Til jobmessen kan man både snakke med ledere og medarbejdere fra alle fire turistattraktioner. Og hvis man er oppe i alderen, så er der også nogle af seniorerne med, som kan fortælle, hvordan det er at arbejde sammen med de yngre kollegaer.

 - Formålet med jobmessen i Billund er at give vores kommende medarbejdere mulighed for at høre mere om de forskellige jobs, så de kan finde ud af, hvor de allerhelst vil arbejde, og hvilken type job, der passer bedst til dem. Derfor kan man også møde mange nuværende medarbejdere, som måske har lige netop det job, man gerne selv vil have, og så kan man få svar på alle ens spørgsmål, siger Claus Jeppesen.

Jobmessen Billund foregår i Billund Idrætscenter lørdag den 21. januar kl. 10.00-15.00.


Kontakt presseansvarlig Kasper Tangsig på tlf. 2030 8184 for yderligere oplysninger og interviewaftaler. Claus Jeppesen og Lene Stejnicher står til rådighed til interviews i forbindelse med jobmessen.

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum